A legnagyobb online szexuális felmérés a meleg és biszexuális férfiak körében

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Tudomány

gay survey Gay men

A European Gay and Bisexual Men’s Internet Sex Survey (EMIS) / Európai Meleg és Biszexuális Férfiakról szóló Internetes Szex Felmérés 31 országból érhető el 25 nyelven, köztük magyarul is.


Ez az eddigi legnagyobb felmérés ebben a populációban, körülbelül 100 000 embert céloznak meg. Célja, hogy segítsen kontinensszerte a melegek és biszexuálisok szexuális életének javításában és felmérje, hogy hozzájutnak-e HIV-szűréshez és HIV-prevencióhoz.

A felmérést az Európai Bizottság finanszírozza, és támogatja az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Európai Regionális Irodája, valamint számos nemzeti és nemzetközi meleg szervezet és weboldal.

A kérdőív a szexuális életről, a kockázatokról és óvintézkedésekről, és az egészségügyi szolgáltatások használatáról kérdez. Kitöltése nem tart tovább 20-30 percnél és teljesen anonim, nem rögzítik az IP címet és sütiket sem helyeznek el. Csak online tölthető ki augusztus 31-ig.

A felmérésről 2010 végén készül egy jelentés, amely a projekt weboldalán lesz elérhető. Az egyes országokból kitöltött kérdőívek száma a felmérés végén azonnal nyilvános lesz. A végső eredmények pedig 2011 szeptemberére lesznek elérhetőek.

A kérdőív itt érhető el

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook