2016. június 15. szerda, 19:54
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Egyre több és több heteroszexuális nő próbálja ki a leszbikus szexet és egyre kevesebben gondolják úgy, hogy a nemek fixen rögzített dolgok, melyek között nincs átjárhatóság.

leszbikus

 
2016. május 08. vasárnap, 20:27
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Sok olyan ember, aki heterónak vallja magát, kipróbálta már, milyen azonos nemű partnerrel.

meleg szex

2016. május 01. vasárnap, 11:38
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Újabb kutatás jelent meg, mely szerint az azonos nemű szülők gyerekei ugyanolyan jól teljesítenek az életben, mint a különnemű párok gyermekei.

meleg apa

2016. március 16. szerda, 18:04
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Egy amerikai felmérés megmutatta, hogy a Z generáció tagjai már sokkal szabadabban és nyitottabban állnak a nemi identitáshoz és a szexuális beállítottsághoz, mint a korábbi generációk tagjai.

Z generáció

2014. február 16. vasárnap, 16:20
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
meleg agykutatás

Részben a géneknek tulajdonítható a homoszexualitás egy új kutatás szerint. A meleg férfiaknál megtalálták az orientációval kapcsolatos géneket, amelyek 40 százalékban járulnak hozzá, hogy homoszexuális lesz-e valaki. A maga nemében eddigi legátfogóbb kutatás során Michael Bailey, a Northwestern Egyetem munkatársa 400 ikerpár génjeit tanulmányozta, hogy kiderítse, vannak-e olyan férfiak, akiknek a génjeik kódolják a homoszexualitásra való hajlamot - tudósított a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása.

2013. november 11. hétfő, 10:13
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
tanulmány tanulmány

Azt mondják, minden rá van írva az ember arcára – kivéve az, hogy melyik nemhez vonzódik. Egy új tanulmány azt találta, hogy a legtöbb ember nem tudja megmondani ránézésre azt, hogy ki meleg és ki nem az, mert a homoszexuális férfiak arcán általában több “férfias” vonás található, mint a heteroszexuális férfiakén.

2013. március 13. szerda, 19:49
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
kína melegházasság jogegyenlőség

A melegházasság legalizálása óta Dániában csökkent a halálozási aránya azon homoszexuális férfiaknak és nőknek, akik házasságban élnek azonos nemű partnerrel - derül ki egy új tanulmányból, amelyet a LiveScience című amerikai tudományos portál ismertet.
meleg

2012. december 25. kedd, 12:41
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
fogasponty biszex hal

A Poecilia mexicana nevű fogasponty nősténye azokhoz a hímekhez vonzódik, amelyek az azonos nemű társaikkal "flörtölnek" - derült ki egy tanulmányból.

2012. október 05. péntek, 11:34
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
mormon mormon

Lori fia kilencéves volt, amikor elmondta az anyjának, hogy tetszenek neki a fiúk. A vallomás komoly szívfájdalmat és aggódást okozott a konzervatív Utah államban élő mormon anyának. "A mi egyházunkban a homoszexualitás bűn - mondta a négygyerekes anya. - A férfi és nő közti házasság, a nemi identitás, az anya és az apa szerepe egyaránt központi szerepet kap nálunk."

1. oldal / 6

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Támogasd az oldalt

PayPal-on keresztül (bankkártyával is):

Egyéb módok

Bejelentkezés


Elfelejtetted bejelentkezési nevedet?
Regisztrálok

Facebook

Fórum