A GLAAD idei jelöltjei

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Nemzetközi

glaadAmerika egyik legnagyobb melegszervezete, a Gay and Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD) kihirdette az idei GLAAD médiadíj jelöltjeit.


A kiemelkedő film kategóriában a Milk, a Brideshead Revisited, a Nick and Norah's Infinite Playlist, a RocknRolla és a Vicky Cristina Barcelona a jelöltek. A televíziós kategóriában az HBO Inni és élni hagyni című drámája és az ABC Született feleségek című vígjátéksorozata is jelölt többek között.

Évről évre azokat a személyeket és produkciókat jutalmazzák, akik/amelyek előremozdíthatják a melegek társadalmi elfogadottságát. A díjakat az elkövetkező öt hónap során adják majd át az ország különböző nagyobb városaiban. New York-ban a The Marriott Marquis-ban március 28-án, Los Angelesben a Nokia Theatre-ben április 18-án és a san francisco-i Hiltonban május 9-én.

New Yorkban Tyra Banks kapja a Média Kiválósága díjat amelyet olyan médiaszemélyiségek kapnak általában akik sokat tesznek az LMBT közösség megismertetéséért és elfogadásáért. Suze Orman pedig egy különleges elismerésben részesül  a Vito Russo díjat (Vito Russo a GLAAD tagja volt) adják át neki amelyet olyan nyíltan leszbikus, meleg, biszexuális vagy transznemű médiaszemélyiségek kapnak akik az LMBT közösség egyenjogúságának eléréséért küzdenek.

Bővebb információt a glaad weboldalán itt olvashattok.


20th Annual GLAAD Media Awards Nominees

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook