Meleg TV csatorna indul Romániában

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Nemzetközi

romániaOktóbertől a román melegeknek saját tv csatornájuk lesz "a meleg közösség élete és problémái" témát körbejáró tartalommal.

Az ortodox többségű országban ahol a homoszexualitást csak 2001-ben dekriminalizálták ez lesz az első ilyenfajta TV adás. Az adó neve Angelicuss TV és nem kereskedelmi hanem inkább oktató jellege lesz.

Az antidiszkriminációs Be An Angel csoport készíti az adásokat az ország észak-nyugati részén amelyeket majd az interneten keresztül lehet látni. Reményeik szerint a TV kommunikációs csatorna lesz a homoszexuális közösségen belül, illetve a romániai civil szféra és a közösség között. A társaság befektetése minimális lesz, hiszen a technikai felszerelést egy németországi „meleg TV csatorna" fogja biztosítani.

A változatos műsorban szerepelnek "meleg zenék, hírek, szórakoztató műsorok és filmek", tette közzé a csatorna a weboldalán. Egy éven belül az online TV közvetítéseket egyszerre akár száz személy is nézni tudja majd. A próbasugárzások már sok látogatót és sok pozitív és negatív kritikát vonzottak.

Nem lesz pornográf illetve felnőtt tartalom a programban.

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook