A melegek egyenlőségéért küzdő csoport egymilliomodik látogatója youtube-on

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Nemzetközi

hrcAmerika legnagyobb meleg, leszbikus, biszexuális és transznemű szervezetének a Human Rights Campaign-nek a népszerű online videofeltöltő oldalon több mint egymilliószor nézték meg a videóit.

A HRC közel 70 videót készített az LMBT egyenlőségért folytatott harccal kapcsolatos témakörökben.

"Az egymillió megnézett videó mindegyike egy megváltozott felfogást vagy egy olyan embert képvisel aki megmozdult annak érdekében, hogy változások kezdődjenek"-mondta A Human Rights Campaign elnöke Joe Solmonese.-"Ahogyan egyre népszerűbb az online video úgy vagyunk mi is egyre büszkébbek arra, hogy vezető szereplőként úttörő módon ezt a csatornát használjuk az egyenlőségről vallott üzenetünk közvetítésére."

A HRC csatorna a youtube-on (www.YouTube.com/HRCmedia) jelenleg 68 videót tartalmaz, olyan témákban mint a munkahelyi diszkrimináció, a katonaságnál alkalmazott "Ne kérdezd és ne mondd el" politika, a nemzetközi előbújás nap vagy a transznemű emlékezés napja.

A legnépszerűbb videót eddig több mint 450 ezren látták, címe Tégy a gyűlöletbűncselekmények ellen. Ez a film nyerte a 2007 Progressive Source Award-ot a Legjobb cselekvésre hívó videó kategóriában.

pinkvanilla.hu

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook