Mickey Rourke Gareth Thomas szerepében

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Nemzetközi

image film

Mickey Rourke fogja Gareth Thomast, a meleg brit rögbijátékost alakítani majd egy készülő életrajzi filmben. A színész maga erősítette meg nemrég a hírt.

 




Pletykák már régóta keringtek, hiszen idén nyáron több alkalommal is találkozott a színész és a sportoló, Gareth Thomas, így viszonylag előre látható volt a bejelentés.

Rourke bevallása szerint elolvasta Thomas életrajzi könyvét, és azóta rendkívüli módon felnéz a sportlegendára:

- Elolvastam a történetét. Kétség kívül a világ egyik legkeményebb sportja a rögbi, ő pedig a valaha volt talán legnagyobb alakja. Arról nem is beszélve, hogy az ő titkával évekig ennyire kiemelkedő teljesítményt nyújtani egész egyszerűen lenyűgöző, nagy bátorságra vall.

Thomas 2009 decemberében beszélt először másságáról a nagyközönség előtt, mindmáig ő az egyetlen a ligában, aki felvállalta és azóta meghatározó melegjogi aktivistaként is tevékenykedik.

„Amikor találkoztam Gareth Thomasszal, a homoszexualitás volt az egyik, amiről beszélgettünk. Ez nagyon fontos, hisz mégiscsak egy olyan rögbijátékosról készül film, aki meleg” – mondta Rourke Alan Carr beszélgetős műsorában. Az 58 éves színész 20 évvel idősebb Thomasnál, a Crusaders játékosánál, aki 2002 óta együtt él gimnáziumi szerelmével.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook