New York kampányt indított a tolerancia jegyében

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Nemzetközi

new york love. hate

Love Love, Hate Hate! címmel toleranciakampányt indított New York polgármestere miután megszaporodtak a homoszexuálisok és a bevándorlók elleni támadások.

Október 22-én indul New Yorkban a Love Love, Hate Hate! nevű kampány, amelyet Michael R. Bloomberg polgármester indított a tolerancia jegyében.

A társadalmi célú kampány printjeit öt negyedben, száz-száz telefonfülkén és buszmegállóban fogják elhelyezni, a szpotokat pedig a város két csatornáján, az NYC Life-on és az NYC Gov-on, valamint a taxik kivetítőin fogják vetíteni. Emellett a város felkéri a médiatulajdonosokat, hogy ajánljanak fel további felületeket is a kampány sikere érdekében.

A kampány a Facebookon, a Twitteren, a Flickr-en, a Youtube-on és Vimeón is fut majd, a tervek szerint pedig a közönséget és művészeket is bevonnának a további kommunikációba. A kampányért az NYC Company nevű önkormányzati iroda felel.

Az utóbbi hetekben-hónapokban megszaporodtak a homoszexuálisok és a bevándorlók elleni erőszakos cselekmények, melyek közül nem egy tragédiával végződött. New York polgármestere úgy látja, hogy megengedhetetlen a kisebbségek elleni bármilyen erőszakos fellépés, ezért döntött úgy, hogy kampányt indítanak a toleranciáért.

Forrás: Kreatív Online

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook