A KLM melegek és leszbikusok számára indított nyereményjátékot

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Nemzetközi

klmKLM

A KLM Holland Légitársaság régi hűséges támogatója a meleg közösségnek Hollandiában és ugyan a londoni LMBT közösséggel is működött már együtt, mégis történetében most először célozza meg közvetlenül a teljes brit közösséget.


A játék neve "The KLM Gay Getaway!" (A KLM Meleg Meglépés!) és a világ nagy meleg fővárosait veszi célba. A játékosok egy virtuális túrán vesznek részt a KLM legnépszerűbb meleg célállomásain és kérdésekre kell válaszolniuk minden egyes várossal kapcsolatban. Egy mechanikus view-master vetítőgép mutat képeket különböző városokról és három lehetséges válaszból kell kiválasztani a megfelelő város nevét. A tíz kérdés megválaszolása után regisztrálhatnak a játékosok és adhatják meg adataikat, valamint azt, hogy honnan és hová szeretnének utazni.

A KLM Holland Légitársaság helyi képviselője elmondta, hogy Nagy-Britannia LMBT közössége aktív az interneten és nagy részük sokat utazik. "Szerettük volna emlékeztetni az LMBT közösséget, hogy a KLM egy olyan lehetőség amellyel számolhatnak utazásaik tervezése során és nemcsak azért mert járataink a világ valamennyi nagy melegbarát célállomására indulnak, hanem mert 15 különböző repülőtérről indítunk járatokat az Egyesült Királyság területéről a világ egyik legnagyobb meleg fővárosán Amszterdamon át. A "The KLM Gay Getaway!" egy vicces, könnyed játék ami reményeink szerint eléri célközönségét és arra ösztönzi őket, hogy beszéljenek a KLM-ről és remélhetőleg velünk is utazzanak majd!"

 

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook