Daniel Radcliffe a meleg fiatalokért

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Nemzetközi

daniel radcliffe Radcliffe

Elkészült Daniel közcélű reklámfilmje. A Harry Potter filmek sztárja az LMBT fiatalok körében előforduló öngyilkoságok kockázatát csökkenteni próbáló Trevor Project támogatója. Az amerikai alapítványnak 24 órás telefonos segélyszolgálata van és iskolai workshopokat szervez, oktatóanyagokat készít valamint online segítséget is nyújt.


A most elkészült 30 másodperces filmben Radcliffe az LMBT közösség fiatal tagjait szólítja meg és azzal zárja mondanivalóját: -Légy büszke arra aki vagy!

A Project vezetője Charles Robinson szerint az LMBT fiatalok öngyilkosságának megakadályozása központi kérdés és a Trevor Project-nél ők tudják, hogy a nagyközönség megszólítása lehet az elkeserítő statisztikák megváltoztatásának a kulcsa. Daniel Radcliffe-nek köszönhetően pedig hihetetlen ereje lehet a mostani videónek, mert eljuthat az az üzenet általa a világ fiatalságához, hogy segítség mindig van és teljesen rendben van ha segítséget kérsz.

Radcliffe azt mondja, a Trevor Project egyetemes üzenete az elfogadás ami nagyon fontos. Ez a rövid reklámfilm ha már csak egy elveszett és magányos fiatal figyelmét is felhívja a Trevor segélyvonalára, akkor már bőven megérte az erőfeszítés.

A 20 éves színészről évek óta pletykálják, hogy meleg de ezeket a híreszteléseket egyszerűen lerázza magáról: - Az a tény, hogy hetero vagyok nem számít de megmutatja, hogy a heterokat is érdekelheti a téma és nagyon is törődhetnek vele ők is.

pinkvanilla.hu


Daniel Radcliffe a Trevor Project közcélú reklámfilmjében

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook