Mikulás Parádé 2006 beszámoló

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

magyarSajnos az erotikarajongók hatalmas tömegét sem kerülhette el a közeljövő megszorító csomagja. Legalábbis erre engedett következtetni az a tény, hogy a Zuglói Sport Stage Pub bejáratánál nem taposták össze egymást a belépésre várók december első szombatján.


Pedig a szervezők mindent elkövettek az érdeklődők becsalogatásáért, hiszen bőséges svédasztallal,pezsgővel és hihetetlen látványdömpinggel készültek. Az este gyakorlatilag két részre osztódott; először a Anita, Bódis András, Rácz Kati, illetve a táncos lábú Dukai Regina uralta a színpadot, majd az egyre közismertebb Alibis travik forrósították fel a hangulatot. A Fábry showból megismert Lady Dömper vállalta magára a műsorvezetői feladatokat és konferálta fel az este nagykoncertjét. Desiré Dubounet és a Hunz a tőlük megszokott elszántsággal és pikáns előadással játszotta a rock történelem tökös legényeinek slágereit -mai hangzásban.

Az operaáriákat sem nélkülöző fellépés után, a valódi gyengébbik nem vehette birtokba a pódiumot. De még mielőtt Susan Pearl-ék bevadították a heterovonal rajongóit, Desiré egy újabb díjjal lett gazdagabb; 2006. év támogatói díját vihette haza. Egyébként még egy díj került átadásra az este folyamán; ez pedig az Év Tolerancia díjazottja kategória. A komoly erkölcsi elismerést Bodzsár Ibolya kapta, aki rengeteget tett és tesz, a magyar másság elfogadtatásáért. A percekig tartó meghatódottság után végre elindult a várva várt kebelparádé. Tera Bond, Susan Pearl, Boroka Bolls, Erica Venus, Mya Diamond, és Alexa mellett a jövő csillagai is megmutatták magukat egy fergeteges hármas leszbi show-val. Az este főattrakciójának hirdetett élő pornófilm forgatás előtt komolyabb takarításra volt szükség, hisz a színpadon csak úgy csurgott a síkosító.. Ez mindent elárult a valódi(!) leszbi orgia hangulatáról..

A hangulattal a Cony Ferrara Janet Joy kettős irányításával kezdődő pornolive-shownál sem volt gond. Igaz, hogy a show előtt még tolongó szereplőjelöltek hamar megcsappantak Cony vas lady-ket idéző kéjvicsorgásaitól, ami a betojás első jeleinek tudható be.. Mázli, hogy egy-két mindig tettre kész fiú hamar felismerte a szexelésre való lehetőséget, és rendesen ellátta a két fehérmájú amazon száját.. Hát ezt hozta az idén a Szexmikulás a felnőtteknek december 2.-án. Sajnáljuk, hogy csak keveseknek adatott meg, (nekik viszont maradéktalanul kielégítően) hogy élőben vehessék át az ajándékát, amiért még a télapó puttonyába sem kellett benyúlni...


 

 

 

 

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook