A KDNP nem korlátozza a melegeket, de a házasodásuk ellen tiltakozik

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

kdnp KDNP

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint a 2010-ig előidézett országos válság és katasztrófa után az értékválságot teremtené újra Gyurcsány Ferenc az azonos neműek házasságával és számukra az örökbefogadás lehetőségével. Így reagált a kisebbik kormánypárt arra, hogy pénteken a Magyar Nemzet egy hangfelvételre hivatkozva azt írta: "nemcsak a homoszexuálisok házasságát iktatná törvénybe Gyurcsány Ferenc, hanem a gyermekek örökbefogadását is lehetővé tenné számukra."

A KDNP közleménye szerint a Demokratikus Koalíció elnöke még azzal az Összefogással is szembemegy, amelybe "beerőszakolta magát". Az azonos nemű párkapcsolat a kisebbik kormánypárt szerint magánügy, abba nem akarnak beleszólni, nem akarják korlátozni, ugyanakkor a házasság rangjára emelése ellen tiltakoznak.

A KDNP nagyon várja az Összefogás programját, hogy kiderüljön, milyen családmodellt is szeretnének – írták.

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) teljes közleménye:

A 2010-ig előidézett országos válság és katasztrófa után az értékválságot teremtené újra Gyurcsány Ferenc az azonosneműek házasságával és számukra az örökbefogadás lehetőségével. A Demokratikus Koalíció elnöke még azzal az Összefogással is szembemegy, amelybe beerőszakolta magát.

A DK vezér akárcsak Őszödön, ezúttal is eltitkolta az emberek elől, hogy mire készül, most is csak zárt körben beszél, politikájában sem 2006-ban, sem most egyetlen őszinte mondat nincsen. Gyurcsány a társadalmi közmegegyezés és az alkotmányos rend ellen dolgozik, semmi más nem érdekli csak saját maga és a szélsőségtől érkező voksok. Kizárólag a vadliberálisoktól várható szavazatok reményében támogatja az azonos neműek házasságát – ezzel a család definíciójának, intézményének fellazítását.

Az egynemű párkapcsolat a Kereszténydemokrata Néppárt szerint magánügy, amibe nem kívánunk beleszólni, azt korlátozni, ugyanakkor leszögezzük, hogy az egynemű kapcsolatoknak a házasság rangjára való emelése ellen tiltakozunk.

Gyurcsánytól az új Alaptörvény, a most hatályba lépő Ptk. és a Fidesz-KDNP is védi a házasság intézményét és a családokat. A KDNP nagyon várja az Összefogás programját, hogy kiderüljön, milyen családmodellt is szeretnének.

Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

MTI/pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook