Kisfiúkkal fajtalankodó fővárosi férfi ellen emeltek vádat

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

vádemelés vádemelés

Vádat emeltek egy budapesti férfi ellen, aki 2004 és 2012 között nyolc kiskorú fiúval fajtalankodott - közölte a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-vel. Volt olyan kisfiú, akivel negyven-ötven alkalommal is fajtalankodott a 37 éves férfi - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. Közölték, a Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Ügyészség az úgynevezett "kispesti pedofil" ügyben szemérem elleni erőszak, megrontás, tiltott pornográf felvétellel visszaélés és más bűncselekmények miatt emelt vádat.

A férfi egy közösségi oldalon ismerkedett meg a jellemzően 14 évesnél fiatalabb, de több esetben még a 12. életévüket sem betöltő fiúkkal, akiket általában pénzt ígérve csalt fel a lakására. A szexuális kapcsolatokért - amelyeket videofelvételen rögzített - cserébe a vádlott általában pénzt, mobiltelefont vagy egyéb értékeket, tárgyakat adott a sértetteknek.

A férfi ellen az említett cselekmények elkövetése idején már eljárás folyt hasonló bűncselekmények miatt - írták.

A kerületi ügyészség letöltendő börtönbüntetés kiszabását indítványozta. A szemérem elleni erőszak büntetési tétele két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés - olvasható a közleményben.

MTI/pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook