Mégis megáll a kisföldalatti a Hősök terénél

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

budapest pride 2013 lezárások

Számos forgalomkorlátozás lesz szombaton délután a fővárosban a Budapest Pride felvonulás miatt, a korábban tervezettől eltérően azonban a kisföldalatti szerelvényei mégis megállnak a Hősök terénél.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) legfrissebb tájékoztatása szerint a kisföldalatti szerelvényei várhatóan 13.30 és 17.30 között nem állnak meg a Deák Ferenc tér és a Hősök tere közötti megállókban, vagyis a Deák Ferenc tér után az első megálló a Hősök tere lesz, 17.30 és 18 óra között pedig a Deák Ferenc tér és az Oktogon között nem állnak meg a szerelvények. A BKK hozzáteszi, hogy autóbuszos pótlásra nincs lehetőség.

A 18. Budapest Pride meleg, leszbikus, biszexuális, transznemű és queer fesztivál a budapesti Toldi moziban kezdődött múlt vasárnap este, a hagyományos felvonulást szombaton délután tartják. A rendezvény idején lezárják az Andrássy utat, a Bajcsy-Zsilinszky utat és az Alkotmány utcát is. A lezárások a közúti és a közösségi közlekedést, valamint a gyalogosforgalmat is érintik.

MTI/pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook