Mr. Gay Europe 2008: Antonio, Spanyolország

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

mr gay europe 2008A várható szélsőjobboldali attrocitások miatt a Mr. Gay Europe eseményei nem az előre meghirdetett helyszínen kerültek megrendezésre. A hivatalos weboldal oldal tartalmát is blokkolták ideiglenesen biztonsági okokból az elmúlt 2 napban és a hivatalos program sem volt elérhető nyilvánosan.

Ezzel aztán végképp csak bennfentesek számára vált elérhetővé a rendezvény mivel nemhogy az új helyszín de még a programváltozás sem került nyilvánosságra szombat délután 3 óra előtt. Háromtól már gyülekztek a Meleg Méltóság Menet résztvevői és mivel már jó ideje nem volt elérhető a hivatalos weboldal valószínűleg nem sokan értesültek a változásokról ráadásul konkrét információhoz nem is lehetett hozzájutni a mrgayeurope.com-on sem.

A végső megmérettetés házigazdája a fő szponzor Desiré Dubounet volt. 20 fiú versenyzett a koronáért akik közül előbb a 11 elődöntőst választották ki: Mr Gay Swim Wear: Kai Thomas Ryen Larsen (Norvégia) és az online szavazás nyertese: Barry Meegan (Írország), a közönség által kiválasztott No. 1 Talent Graeme R. Williamson (Észak-Írországból). A stylistok és fotósok által kiválasztott Mr. Photogenic pedig Stefan Onland (Hollandia).

mrgay
Mr Gay Televote

A zsűri döntése alapján rajtuk kívül még a következők kerültek a döntőba: Deyan Kolev (Bulgária), Dempsey (Gran Canaria), Gáspár Tamás (Magyarország) Tom Jones (Nagy-Britannia), Steve Grech (Málta), Matthew Jones (Wales) és Pedro Almijes (Spanyolország).
Az utolsó fordulóban Málta, Bulgária és Spanyolország jelöltje jutott és végül Spanyolországé lett a korona!

Antonio Spanyolország
Mr Gay Europe 2008 Antonio

A zsűri tagjai voltak: Dean Nelson,a Mr Gay Canada és a Whistler Winter Pride szervezője, Matthias Hilse, reklámszakember és művészeti vezető Németországból, Cselényi József befektetési tanácsadó Magyarország, a jelenlegi Miss Hungary Freire Szilvia, a Cosmopolitan magyarországi főszerkesztője Szabó Patrícia, Ava Costca, topmodel New Yorkból és a Cool TV műsorvezetője Orosz Barbara.

miss gay hungary
mrgayeurope.com (képernyőfotó)

A hivatalos weboldal szerint Freire Szilvia "Miss Gay Hungary". Tudomásunk szerint a hölgy nem egészen ezt a címet birtokolja bár bizonyára ha tudná, hogy ez gyakran transzvesztita szépségversenyek jelöltjeit illeti meg akkor nem örülne a megtiszteltetésnek. Freire Szilvia természetesen a Miss Hungary cím birtokosa.

A két műsorvezető csakúgy mint a tavalyi nagyszerű finálén Adam Webb és Piringer Patrícia voltak.

mr gay swimwear
Mr Gay Swimwear

A Mr Congeniality címet amelyet a már ismert formában a fiúk szimpátia alapján rózsák egymásnak való átadásával ítélnek oda egymás között a verseny eddigi történelmében páratlan módon hármas holtversennyel zárult: Lev Szlovéniából, Stefan hollandiából és Barry Írországból kapták a megtisztelő bizalmat a többiektől.

Antonio Pedro Almijes 19 éves és Madridban él. Úszásoktató, profi úszó, modell színész és táncos aki szeret utazni, barátokat gyűjt a világ minden tájáról, szabadidejében moziba jár, olvas, fotózik és szeret szép tájakon barangolni. Arra a kérdésre, hogy miért szeretett volna Mr Gay Europe lenni a következőket mondta el:-"Azért szerettem volna részt venni a versenyen mert szeretem a modellvilágot, a fotózásokat és imádok utazni, új embereket megismerni, barátokat szerezni. Hiszem, hogy ez a verseny ajtókat nyit meg előttem. A látásmódomat biztosan fejleszti és megismerem a meleg társadalmat. Büszkén képviselem az országomat mivel fiatal vagyok, született harcos és addig küzdök míg el nem érem a céljaim. A meleg társadalmat fiatal sportos fiúként kemény munkával és elszánt célokkal képviselem."

mrgayeurope.com alapján pinkvanilla.hu
Fotó: mrgayeurope.com
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook