Királyi Rang Kiadó!

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

mr gay hungary2008-at írunk, szinte pillanatok alatt elrepült az előző év. Túlvagyunk egy csodás gálán, egy fantasztikus gálaműsoron, augusztusban pedig világsztárokkal – például Boy George és Martha Walsh – megspékelt Európaversenynek, a MRGAYEUROPE rendezvénynek adott otthont Budapest.


2008 azt is jelenti egyben, hogy ez a 4. év, amikor keressük a legrátermettebb meleg pasit országszerte, aki méltó nyomába léphet az eddigi elődjeinek, és büszkén viselhetni a MRGAYHUNGARY 2008 címet. Nem csak a küllem számít, hisz az előző évek példázták, mind a média, mind a meleg társadalom kíváncsi a kishazánk meleg királyának gondolataira.

Röviden, nem csak egy szalagot és értékes nyereményeket kapsz, hanem véleményt formálhatsz, kiállhatsz amellett, amit gondolsz és segíthetsz, hogy mindannyiunknak jobb legyen, akár már idén.

Jelentkezz tehát, hisz a cél nem más, mint hogy elfogadtassuk a meleg embereket, és bebizonyítsuk, nem csak egyfajta meleg létezik, hanem sokan vagyunk, sokfélék, de ugyanúgy jogunk van magunk lenni, mint bárki másnak.

Nos, ha Kyan-, Nándi- és Deamnél is helyesebbnek érzed magad, és úgy érzed senki más nem lehet az új meleg király, MRGAYHUNGARY 2008, csak te, JELENTKEZZ!

 

Mr. Gay Hungary 2008

 

mrgayhungary.com

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook