Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség közleménye a Eurogames-el kapcsolatban

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

eurogames 2012

Felébredt az ifjú kereszténydemokraták szövetsége is hosszú álmából és felfedezte, hogy jövőre Budapesten lesz a Eurogames. Ki is adott gyorsan egy közleményt ezzel kapcsolatban. Rosszul informáltságuk ékes bizonyítékaként homoszexuális olimpiaként említik ők is a rendezvényt és mivel mással támadni nem tudnak a felvonulást támadják közleményükben, valamint a felvonulók megvédésére költött összegeket emlegetik újfent. Valamint szerintük állami támogatás sporthelyszín biztosítása piaci áron. Meglehetősen rövidke ámde annál tartalmatlanabb és félrevezetőbb közleményük szövege alább olvasható.

A KDNP ifjúsági szervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség megdöbbenve értesült a hírről, hogy nemzetközi homoszexuális szervezetek Budapesten kívánnak homoszexuális olimpiát rendezni.

A budapestiek az évek során már megtapasztalhatták a homoszexuális szervezetek értelmetlen és céltalan - többnyire külföldiek részvételével zajló - felvonulását, melynek provokatív megnyilvánulásai a társadalom széles rétegeinek rosszallását vívták ki.

2012-ben, amikor a kormányzat a pazarló kiadások visszafogását tűzte ki célul, és amikor az emberek többsége spórolásra kényszerül, nincs szükség a közpénzt felemésztő, értelmetlen rendezvényekre. Csak az előző homoszexuális felvonulás rendőrségi biztosítása 100 millió forintba került, így borítékolhatóan egy ilyen többnapos homoszexuális sportrendezvény ismételten jelentős kiadást jelent majd az államnak.

Elfogadhatatlan egy ilyen rendezvény bármilyen állami támogatása, illetve a megrendezése érdekében állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő sporthelyszín biztosítása.

Budapest, 2011. december 30.

Stágel Bence országgyűlési képviselő, KDNP  IKSZ elnök                  
Gaal Gergely  elnökhelyettes, IKSZ

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook