A Eurogames megakadályozására szólít fel a Jobbik

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

jobbik jobbik

EuroGames lesz Budapesten jövőre. Az első amit nem támogat az ország illetve város amelyben rendezik. Amikor jelentkeztünk Demszky Gábor volt Budapest főpolgármestere aki támogatásáról biztosította a rendezvényt. Erre az ígéretre emlékeztette a napokban Klaus Wowereit, Berlin kormányzó polgármestere levélben Tarlós Istvánt aki válaszlevelében elmondta, hogy a maga részéről főpolgármesterként és magánemberként is a képviselt életformától és a rendezvénytől is elhatárolódik, tehát támogatni sem tudja.

A Jobbik budapesti frakciója nem elégszik meg ennyivel, kevés nekik, hogy a főpolgármester elhatárolódott az LMBT közösségtől. Ma kiadott közleményében a Jobbik frakció keresztényellenes gyűlöletorgia ellen tiltakozik és Berlin polgármesterét nem tudni miért asszonynak nevezi. Arra kérik a főpolgármester urat, hogy állami vagy budapesti tulajdonú sport- és egyéb létesítmények használatát akadályozza meg. Szerintük a rendezvény nem a sportról szól hanem  arról, hogy a várost több ezer homoszexuális árassza el.

A közlemény szellemisége szerint a magyar társadalom többsége nem a melegek léte ellen foglal állást (aminek mi nagyon örülünk) viszont szerintük érthető módon ha azok sporttevékenységet folytatnak mondjuk tollaslabdáznak egy erre a célra alkalmas sportlétesítményben várhatóan nehéz lenne kordában tartani azokat, akik ellenérzésüket esetleg radikálisabb formában fejeznék ki ezzel kapcsolatban.

Elég félelmetes egy magát 2011-ben demokratikus politikai pártnak nevező csoport fővárosi frakciójának közleményében a nagyon negatív ferdehajlamú kifejezést olvasni. A nyilatkozat sajnos nem vicc, ők ezt valószínűleg komolyan gondolják. A közlemény teljes szövege alább olvasható:

2011. december 29., csütörtök 12:34
Meg kell akadályozni a homokosolimpiát!

Jobbik frakció megütközve értesült arról, hogy Budapestre külföldről is nyomást gyakorolnak a  melegolimpiának  nevezett keresztényellenes gyűlöletorgia megrendezése érdekében. Tarlós István főpolgármester helyesen utasította vissza Berlin kormányzó-polgármester(asszonyának) kérését, amelyben Demszky Gábor bukott városvezető ígéretére hivatkozva a Budapesten rendezendő úgynevezett  melegolimpia  támogatására szólította fel.

A fővárosi Jobbik frakció nyomatékosan felkéri Tarlós István főpolgármestert, hogy zárja be a kiskapukat a heteroszexuálisokat diszkrimináló magamutogató parádé előtt, s haladéktalanul vizsgáltassa ki, a rendezvény szervezői kötöttek-e szerződéseket állami vagy budapesti tulajdonú sport- és egyéb létesítmények használatára. Amennyiben pedig a válasz igen lesz, intézkedjen a szerződések azonnali felmondásáról. Felháborító, hogy a 2012-es londoni olimpia mellett Budapestnek a  melegolimpia  jut. Ezt a rendezvényt meg kell akadályozni, mert nem a sportról szól, hanem arról, hogy a várost több ezer homoszexuális árassza el.

A Jobbik számára több szempontból is aggályos a  melegolimpiának   nevezett agresszív multikulturális erődemonstráció. Elsősorban azért, mert egy Magyarországgal szoros kapcsolatban álló ország fővárosának vezetője figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy véget ért Budapest húszéves szociálliberális megszállása. Másodsorban a Jobbik fővárosi frakciója elfogadhatatlannak tartja, hogy Budapest utcáit elárassza a látványdeviancia és a másság erőszakos propagálása, hiszen nemcsak a ferdehajlamú amatőr sportolók, hanem rajongóik is ideözönlenének az egész világból.

Harmadsorban a Jobbik szeretné elejét venni, hogy ismételten rendőr- és kordonvárossá változzon Budapest, hiszen a rendezvény biztosítása óriási erőket vonna el a közbiztonság fenntartásától. A társadalom normális többsége jogosan utasítja el a devianciának minősíthető homoszexuális köztéri megnyilvánulásokat. A Jobbik tisztában van azzal is, hogy a magyar társadalom többsége nem a melegek léte, hanem demonstratív és provokatív magamutogatása ellen foglal állást, s várhatóan nehéz lenne kordában tartani azokat, akik ellenérzésüket esetleg radikálisabb formában fejeznék ki.          A fővárosi Jobbik frakció minden törvényes eszközzel és lehetőséggel azon fog munkálkodni, hogy meghiúsítsa a bukott főpolgármester álmát, ne legyen Demszky-melegedő nyáron Budapestből!

Czeglédi János, a Jobbik fővárosi képviselője

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook