Amanada Elstak nyílt levele Orbán Viktornak

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

amanda elstakamanda elstak

Az alábbiakban Amanda Elstak nyílt levelét közöljük, melyet Orbán Viktor miniszterelnök úrnak írt.

 




Tisztelt Mniszterelnök Úr!


Nyílt levelemmel szeretném felhívni az Ön figyelmét bizonyos dolgokra, és hangot adni elégededetlenségünknek. Nem csak a magam, hanem többek nevében beszélhetek. Mindazok nevében, akik csalódtak. Akik bíztak az ígéretekben, amelyek mára sajnos minden várakozást alulmúlva üresnek bizonyultak.

Azt javaslom, hogy - ahogy annak idején Gyurcsány Ferenc tette - Ön se vegye fel a fizetését. Bízom abban, hogy jobb belátásra tér és elfogadja; a felelősségválalás és a tévedések elismerése egy politikus egyik legnagyobb erénye kell, hogy legyen.
Ha egy eladónak hiánya van az üzletben, saját magának kell kifizetnie azt.
Remélem a baloldal jövőbeli győzelmekor Önök is fizetni fognak a jobboldal elszámoltatásánál.

Immár 15 éve harcolok az egyenlőségért és a toleranciáért ebben az országban. Munkámmal maximálisan képviselem a kisebbséget (kiváltképp az LMBT közösséget) és mindazon embereket, akikert negatív diszkriminácó ér Magyarországon. Továbbra is kűzdeni fogok e célokért, és nem hagyom, hogy egy párt 4 év alatt lerombolja amit eddig felépítettem.
Az Önök pártja számtalan intézkedést hoz a meleg, leszbikus emberek érdekei ellen; társadalmi feszültséget keltenek és egy olyan ellenség-képet állítanak fel, amelybe kapaszkodva el akarják vonni az emberek figyelmét a valós problémákról.
Ez a viselkedés méltatlan egy demokratikus jogállamhoz.
Európához kell tartoznunk; beépíteni az országba az Unió előnyeit (megőrzve az ország önállóságát), nem pedig eltaszítani magunktól minden értékét.

E levéllel kívánom felhívni az Ön figyelmét arra, hogy sokan vagyunk az országban, akik küzdeni fogunk. Nem ideológiákért, vagy éppen az Ön pártja ellen. Hanem a saját magunk jogaiért és a szabadságunkért, melyre nem kerülhet béklyó semmilyen kormány által.

Tisztelettel: Amanda Elstak

 

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook