Amanda Elstak kiharcolja az elismerést a jótékony sztároknak

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

gay jihad nemzet hangja

A közelmúltban adtunk hírt arról, hogy Amanda Elstak, transzszexuális műsorvezető kezdeményezésére létrejött az Összefogás a Toleranciáért Alapítvány, melyet most már hivatalosan is bejegyzett a bíróság. Amanda pedig újabb célt tűzött maga elé: a Nemzet Hangja kitüntetésért fog harcolni.


"Életem egyik álma vált valóra" fejezte ki Amanda örömét és lelkesedését az alapítvánnyal kapcsolatban "Sokat jelent az, hogy egy ilyen típusú szervezet létrejöhetett, nemcsak nekem, de az egész meleg társadalomnak, hiszen végre legitim lett az a cél és nem titkolt érdek amiért harcolunk: az egyenlőség és a tolerancia"
Amanda Elstak rengeteg rendezvénynek a megálmodója, többek között a Magyar Tolerancia Díjátadó Gála és Jótékonysági Koncert köthető nevéhez, a decemberben megrendezésre kerülő AIDS Gála, a Jótékonysági Díjátadó Gála, valamint saját műsorai. Minden általa szervezett esten a magyar művészvilág színe- java lép fel és szórakoztatja a közönséget.
"Mindig is fontosnak tartottam, hogy támogatásomról biztosítsam nem csak a fiatal énekeseket, énekesnőket, hanem azokat a több évtizede a színpadon lévő dívákat, etalonnak számító embereket is, akik nem kapnak elég lehetőséget hogy felléphessenek." Amanda elárulta, a következő nagy volumenű célja az lesz, hogy elérje, a kormány támogassa Nemzet Színésze kitüntetéssel egyenértékűen olyan énekeseket, mint például Kovács Erzsi, Harangozó Teri, akik évtizedek óta bizonyítanak a színpadon és adják szívüket, lelküket a közönségnek.
A műsorvezető hangsúlyozta; nem sztároknak akar díjakat osztogatni, hanem valódi énekeseknek, akiknek szükségük van támogatásra.
"Ezek a nagyszerű emberek jótékonykodnak amikor tehetik, figyelnek a rászorulókra, tehetségükkel segítik, boldogítják az embereket."
A kezdeményezés nem csak az idősebb generációk énekeseinek jelentene lehetőséget, hanem a fiatalokat is motiválná. Talán ez fellendítené a hazai zeneipart, hiszen valamennyi fellépőnek az lenne a kitűzött célja, hogy elérje a "Nemzet hangja" kitüntetést.

 

sztarcelebhirek.com

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook