Elindult az ország nagy szextesztje!

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

szexteszt szexteszt

Igaz vajon az az állítás, hogy 2010 slágerproblémája a férfilibidó hiánya? A férfiak valóban nem kívánják a párjukat? A nők hány százaléka találta már meg a G-pontját? Mindez hamarosan kiderül, hiszen soha nem látott óriás-teszt elkészítésére vállalkozott a LifeNetwork: mától egy hónapon keresztül mintegy félmillió 18 és 50 év közötti felnőttet szándékozunk megkérdezni szexuális szokásaikról.

A teszt 50 kérdésből áll, és a szexuális szokások mellett rákérdezünk arra is, hogy a résztvevők mennyire felvilágosultak, milyen szexuális zavarokkal küszködnek, mennyire nyitottak a szex extrém formáira, és arra is, hogyan viszonyulnak a szélsőséges szexuális viselkedésekhez, a tabukhoz.

A teszt többek között a korábban szélsőségesnek tartott szexuális szokásokra is rákérdez, melyet már csak azért is érdemes kitölteni, mert a tesztkérdések megválaszolása után mindenki kap egy személyre szabott értékelést, melyet szexológus szakemberek állítottak össze.

A teszt eredménye megjelenik majd egy skálán, illetve egy szöveges értékelés is. Kiderül, hogy a tesztet kitöltő csak fantáziál az ideális partnerről, vagy meg is valósítja az álmait: kipróbál sok mindent, keresi a változatos helyzeteket, és be meri vállalni azokat. A párkapcsolatban élőkről megtudható, hogy minden vágya a családalapítás, a béke és a harmónia, vagy egy igazi játékos, aki az életet és persze a szexet is játéknak tekinti. Akiknek pedig nincs állandó párkapcsolata, arról is megtudható, hogy általában kiegyensúlyozottan éli a szexuális életét, vagy még kiforratlan, és inkább a változatosságot keresi, mint a harmóniát és a gyertyafényt.

Nagyon fontos, hogy a végeredmény csupán visszajelzés: ebben a tesztben nincsenek jó vagy rossz válaszok, így az “értékelés” sem egy eredmény vagy “vizsgajegy”, csupán néhány szakértői gondolat a bejelölt válaszok alapján.

http://szexteszt.lifenetwork.hu/kerdoiv/index.php

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook