Melegnek állították be, hogy ne ő legyen a polgármester

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

Gémesi gémesi

Lakossági bejelentés alapján elfogtak hét embert Gödöllőn: szórólapokat osztottak egy állítólagos gödöllői meleg és leszbikus szervezet nevében. A szórólapon az állt: köszönik a jelenlegi polgármester, Gémesi György segítségét, aki szintén a közösségükhöz tartozik. A három gyermekes családapa rendőrségi feljelentést tett a szórólapozók ellen, és – mivel Gémesi szerint bizonyítottan a Fidesz pénzelte a szórólapozókat – az Országos Választási Bizottsághoz is fordult.

 

13 ezer szórólapot foglalt le a hatóság, a terjesztők Fideszes kapcsolatait hangfelvételek igazolják.

Gémesi György mélységesen felháborodott a történteken. De bizakodó. Azt mondja: 54 éves, születése óta Gödöllőn él. Felesége van, három gyereke, az első unoka is úton van. A helyiek jól ismerik. Ezért sem gondolja, hogy célt érne a lejáratókampány.

– Nyitott könyv az életem. A gödöllőiek még azt is tudják, mit szoktam vásárolni. Nincsenek palotáim, telkeim: egy lakásom van, ahol huszonöt éve élek a családommal. Szerény, dolgos életet élek, 16 órát dolgozom naponta a városért – mondta a 168 óra.hu-nak – Nem ezek a szórólapok fogják megváltoztatni a rólam kialakított képet.

Azt is mondja Gémesi: amióta kiderült az ügy, tucatszám kapta a baráti sms-ket, amelyek megerősítették abban: a jóérzésű emberek is tisztességtelennek tartják ez effajta „övön aluli” támadásokat.

– Nem hiszem, hogy lehet ennél mélyebbre süllyedni. Pedig a kampányeszközök tára igencsak széles: lehet előhozakodni korrupciós ügyekkel, rosszhiszemű szerződésekkel – ha találnak ilyet. Viszont jobb híján magánéleti hazugságokat kreálni – nos, erre mondom, hogy ez a lehető legtisztességtelenebb eljárás.

– Márpedig – hangsúlyozza Gémesi – Gödöllőn nem találhattak semmit politikai ellenfelei. Évről évre az Ász is vizsgálja az önkormányzat működését és rendre kiderül: fillérre pontosan el tud számolni az önkormányzati kiadásokkal.

Hozzáteszi Gémesi: ellenfelei hónapok óta próbálják lejáratni. Három hónappal ezelőtt a Fidesz azzal támadta a polgármestert, hogy háborús állapotokat hagy maga után Gödöllőn.

– Ezzel szemben én úgy látom: a rendszerváltás óta a legeredményesebb négy évet tudhatom magam mögött. Készülünk az uniós elnökségre, jó ütemben haladnak az ezzel kapcsolatos beruházások is. 

Forrás: 168óra

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook