Amanda Elstak: Nem tudnak kiiktatni!

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

amanda elstakAmanda

Az Összefogás a Toleranciáért Alapítványt Amanda Elstak álmodta meg, aki céljául tűzte ki hogy az elfogadás, egy élhetőbb környezet és társadalom létrehozását az országban.


Azzal viszont nem számolt, hogy az alapítványt a fővárosi bíróság visszadobja és a mai napig nem kerül bejegyzésre. A bürokrácia újabb akadályt állított a műsorvezető elé, aki azonban kijelentette, nem fog meghátrálni.


"A fővárosi bíróság úgy határozott hogy kilenc pontban kell javítani a beadványon. Mivel már  hasonló alapító okirattal és tevékenységgel számtalan más alapítványt jegyeztek be probléma nélkül, egyértelműen diszkriminációnak tartom ezt az egészet" nyilatkozta Amanda Elstak "Azért mert én vagyok az alapítvány leendő elnöke és mert egy olyan társadalmi réteget kívánok támogatni akiket a köztudatban sajnos sok téves kép övez. Az emberek még mindig tabuként kezelik a kisebbségi problémákat, a transzszexuálisokkal  kapcsolatban pedig talán nem kell mondanom, hogy a közhangulat erősen feszült és negatív. De ez ellen tenni kell valahogyan, én a magam módján próbáltam...de úgy tűnik hátráltatni akarják a munkámat."
Amanda hozzátette, nem fogja hagyni hogy pár papíron múljon az általa elképzelt alapítvány jövője, ezért nemsokára új beadványt fog benyújtani, bízva az illetékesek pozitív elbírálásában.


Amanda Elstak

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook