Felhívás szolidalításra! - Amanda Elstak válasza a Jobbiknak

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

amanda elstakFelhívás szolidalításra! A Jobbik Magyarországért Mozgalom –nyílt konfrontációra készül a melegek ellen, ennek a napokban éles hangú, antidemokratikus jellegű felhívásban adott hangot a média különböző fórumain, így az internetes oldalán a „ Tüntetés a melegfelvonuláson” című cikkével.

A Jobbik Mozgalom fennállása óta mindent elkövet, hogy hamis és álságos állításaival, antidemokratikus és teljességgel irreális kijelentéseivel negatív irányba befolyásolja -leginkább célba vett közönsége-, a fiatalság demokratikus gondolkodását, egészséges szellemi, erkölcsi, politikai fejlődését.

Támadják a rendszerváltás óta a kialakult több párt rendszert, támadják Magyarországnak az Európai Unióba való belépését, az államhatalom politikai és gazdasági lépéseit.

Nyíltan hangoztatják revizionista , antidemokratikus nézeteiket, gyakran a vallásosság hamis álarca mögé bújva.

Ma, amikor világszerte polgárjogot nyert, elismerést és támogatást kap az ember nemi hovatartozásának szabadsága, amikor a fejlett nyugati államokban a szexuálisan más erkölcsi és szellemi elveket vallók a legmagasabb szintű támogatást kapják, amikor lehetővé vált egyneműek együttélése, házasságkötése, és mindenféle megkülönböztetéstől mentes civilizált élete, ma, amikor Magyarországon is egyértelműen az az irányadó elv, hogy békésen, háborítatlanul élhessen, azonos jogokat gyakorolhasson, ugyanakkor azonos kötelezettségeket teljesítsen minden ember, legyen magyar vagy nem magyar, gondolkodjon és éljen a szexualitás terén is úgy, ahogyan akar, - a Jobbik Magyarországért Mozgalom álságos nézeteivel éppen a gyermekek védelme érdekeire hivatkozva nyíltan támadást intéz ellenünk.

A másság elismert és elfogadott a ma Magyarországán, a valóság durva meghamisítása a gyerekek védelmére hívatkozás, képmutató és ellenséges a törvényesen engedélyezett felvonulásunk elleni demonstrációra való felhívás.

Számtalan olyan ember él közöttünk, aki emberségből, szeretetből, a másokért való tenni akarás sokszoros bizonyításából naponta jelesre vizsgázik. Vegyük például Desiré Dubounet transzvesztita előadó művészt, aki több száz ember megélhetését teszi lehetővé, vagy Terry Black –et, aki nagy szeretetben, szép családban, kíváló apaként neveli örökbe fogadott gyermekeit.

Mi nem bántunk senkit, mi nem támadjuk, ellenkezőleg minden alkalommal lojalitásunkról biztosítjuk a jelenlegi politikai rendszert, mi csak azt szeretnénk, de ezt el is várjuk, hogy egyenlő jogaink legyenek, mint a többi embernek, és mindenki tartsa tiszteletben a mi nemi identitásunkat, csakúgy, mint mi is megadjuk a tiszteletet mindazoknak, akik nem állnak az utunkba.

Az Önök felhívása pontosan az elérni szándékolt célnak az ellenkezőjét érné el. Ha ellenünk tüntetnének, netán még gyerekeiket is felvonultatnák, az nem volna más, mint egy kíváncsi, unintelligens, nyálcsorgató bámészkodó gyülekezés!

Ha Önök kamerákat, fényképezőgépeket, egyéb rögzítő eszközöket alkalmaznának a tüntetésükön, azzal a mi személyiségi jogainkat sértenék, és megígérhetem a felvonuló békés meleg társadalom nevében, hogy ebben az esetben nem fogjuk elmulasztani a szükséges törvényes lépések megtételét!

Kérjük tehát, hogy tanúsítsanak több önmérsékletet, és ezúttal se zavarják a köreinket!

Tisztelettel:

Amanda Elstak
Transzvesztita előadóművész, műsorvezető
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook