Michelle Rodriguez és a leszbikusság

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

michelle rodriguezA Lost és a Kaptár sztárja, a latin színésznő, Michelle Rodriguez egy közleményt hozott nyilvánosságra a honlapján, amelyben tagadja, hogy leszbikus lenne. Ez azért is különös, mert a „showbiz” világában nyílt titok volt, hogy ha nem is kizárólag a nőkhöz vonzódik, de minimum biszexuális.

Kicsit nehéz mondatkezdés után Michelle nagyon plasztikus érvet hozott fel maga mellett a témában: „(…) Nézzétek: azt hiszem, azt akarom ezzel mondani alapjában véve, hogy ha azt akarnám, hogy az emberek tudjanak arról, mit csinálok a vaginámmal, akkor már rég kiadtam volna egy szexkazettát.”

Michelle Rodriguez
Michelle éjszakai, topless fürdőzése - Fotó: WWTDD

Michelle nők iránti szexuális vonzódására több bizonyíték is napvilágot látott már, s bár kerek perec még nem vallotta be másságát, mégis számtalan alkalommal kapták lencsevégre, amint lányokkal cicázott, csókolózott. Legutóbb például Miami városában, egy Skybelt nevű szórakozóhely medencéjében fürdött topless, nagy nézőközönség előtt, egy alkalmi barátnőjével.

Michelle Rodriguez
Fotó: WWTDD


Michelle Rodriguez
Fotó: WWTDD


A honlapjára azért éppen most rakta ki az ominózus cáfolatot Michelle, mert a Curves magazin új számának címlapsztorija megmásíthatatlan tényként közölte le, hogy a színésznő a saját neméhez vonzódik. Michelle válasza: „A férfiakat szeretem; az igaziakat.” Ehhez képest úgy tűnik, a nők is kellőképpen felizgatják:

Michelle Rodriguez
Fotó: WWTDD


Michelle Rodriguez és Kristanna Loken
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook