A népszerű színésznő a lányokat szereti

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

anne hathawayA New York Post szerint az „Ördög Pradát visel” és a „Neveletlen Hercegnő” sztárja, Ann Hathaway leszbikus. Az újság bizonyítékokat is sorolt ennek alátámasztására, többek közt azt, hogy Ann egy lakásban élt egy film forgatása alatt egy másik női szereplővel, és végig elválaszthatatlanok voltak.

Az újság ugyan nem közölte konkrétan, kire is gondolnak Anne Hathaway párjaként, de az interneten azóta már több találgatás is szárnyra kapott. Az egyik legvalószínűbb, hogy a szerető Heather Matarazzo, akivel Anne a „Neveletlen Hercegnő”-ben játszott együtt, és aki saját bevallása szerint leszbikus. Ők ketten a 2001-es film óta nagyon jóban vannak, és sok időt töltenek együtt.

anne hathaway heather matarazzo

Heather (balról) és Anne (jobbról) - Fotó: IDLYITW


A másik variáció szerint a New York Post névtelen színésznője Emily Blunt, akivel Anne az „Ördög Pradát visel” forgatásán találkozott. Ez a lehetőség jobban felizgatja Anne rajongótáborát, mert Emily sokkal csinosabb Heathernél… csakhogy ez a kevésbé valószínűbb változat. Emily mostanában Michael Buble-al randizgat, annak ellenére, hogy Anne-t a közös munka óta a „gyémántjának” hívja.

emily blunt

Emily és lovagja, Michael - Fotó: IDLYITW


Akármi is az igazság, az biztos, hogy Anne első filmjei alapján kialakult „jókislány imázsát” végleg eloszlatják a hírek. Ezen Anne már régóta dolgozik.

Mellesleg HírMagazin
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook