Coco melegbárban bulizott

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

francesco cocoMost aztán magyarázkodhat a nőcsábász Francesco Coco. A Livorno korábbi válogatott védője tangában pompázó férfiakkal pózolt születésnapi partiján.

Az olasz focista lépten-nyomon tagadja, hogy titokban vonzódik a férfiakhoz.

Hosszú évekig irigyelték férfitársai, amiért a legszebb modellek és színésznők a lábai előtt hevertek. Manuela Arcuri és Francesca Lodo skalpjai híres szoknyavadásszá tették, most mégis magyarázkodhat egy önkívületben átmulatott éjszaka miatt.

francesco coco

- Higgyék el, nem vagyok meleg! Kedvelem a barátaimat, abban nincs semmi kivetnivaló, hogy a születésnapi bulimon meztelenül táncoltam velük - nyilatkozta Coco, aki őszinteségi rohamában azt is elárulta, valaki nemrég megkereste és 12 ezer eurót kért, hogy ne juttassa el a képeket a bulvárlapokhoz.

- Persze nem adtam neki pénzt, ma pedig szinte minden lapban magamat látom, amint barátaimmal félreérthető pózokban táncolunk - tette hozzá az egykor hatalmas ígéretnek tartott labdarúgó, akinek nem ez volt az első botránya az utóbbi hetekben. A Manchester City például azonnal hazaküldte, miután a próbajátékra érkező Coco fél órás késéssel, cigarettával a szájában jelentkezett a vezetőedzőnél.

SamsungSport.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook