Jane Lynch elveszi barátnőjét

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

jane lynchJane Lynch

A legutóbbi Golden Globe díjátadón mindenki láthatta, amikor Jane Lynch megkapta a díjat és megcsókolta a mellette ülő hölgyet. Az események azóta is pörögnek. Mindenki összerakhatta a hiányzó darabkákat és megoldódott a rejtély.

Lynch elmondta, hogy boldog kapcsolatban él és a Golden Globe díjkiosztóra megérkezvén a vörös szőnyegen az egyik riporternek elárulta, hogy az eseményre barátnőjével érkezett. Nem sokkal később a New York Times Carpetbagger blogja azt írta: "Jane Lynch-t jelenleg a Fox "Glee" című show-jában láthatjuk. Ő nyerte el a Golden Globe díjat és elmondta nekünk, hogy úgy tervezi, májusban feleségül veszi barátnőjét Lara-t. Jane így foglalta össze a Fox számára sikeres estét: "Jó érzés ennek a győztes csapatnak a részének lenni."

jane lynch lara embryLara, azaz Dr. Lara Embry pszichológus, aki maga is szerepelt már a tv-ben. 2009 májusában Embry, az NCLR tagja, megkapta a szervezet Justice Award díját, amit olyan embereknek ítélnek oda, "akik bátorsággal és kitartással harcolnak az igazságosságért és áldozatos munkával sokat tesznek az LMBT közösséget érintő társadalmi változások érdekében." Lynch szintén részt vett ezen az eseményen, bemutatta a "The L Word" sorozat rendezőjét, Ilene Chaiken-t, aki megkapta az NCLR Voice and Visibility Award díját.

Embry és előző partnere Washington államban éltek két gyermekükkel. Az egyik gyermeknek Lara, a másiknak partnere volt a szülőanyja és mindketten örökbe fogadták partnerük gyermekét. A pár átköltözött Floridába, és évekkel később vége lett a kapcsolatuknak. Megegyeztek abban, hogy a gyerekek elhelyezésének kérdését megosztják egymás között és minden működött is gond nélkül mindaddig, míg Embry előző partnere egyoldalúan úgy nem döntött, hogy szétválasztja a gyerekeket és megszakít minden kapcsolatot Embry és örökbefogadott gyermeke között. Az NCLR képviselte Embry-t a közös láthatásért vívott jogi harc első fázisában.

2009. május 13-án a Floridai Fellebbezési Bíróság egyhangúlag megváltoztatta az alsóbbrendű bíróság döntését és kimondta, hogy Florida állam el kell fogadja jogilag teljes értékűnek a más államok bármelyikében történt azonos nemű szülők általi örökbefogadást. A bíróság kimondta, hogy Embry-t "ugyanazok a jogok illetik meg, mint Florida államban bármely örökbefogadó szülőt."

Úgy tűnik, hogy 2010 még jobb évnek ígérkezik Lynch számára, mint a 2009-es volt, mind szakmai, mind magánéleti téren. A sztár és partnere állítólag májusban összeházasodnak, miután a nagy sikerű vígjáték sorozat (Glee) második évadját elkezdik adni az USA-ban. Még nem tudni hol lesz a szertartás.

 

GleeA Fox tavaly indította útjára Ryan Murphy, a Kés/alatt készítőjének új sorozatát, a középiskolai énekkarok világában játszódó Glee-t. A történet egy gimi énekkaráról szól, amiben eleve csak lúzerek vesznek részt, mindenki kívülálló és nyomorultul érzi magát benne, mert nem tartoznak az iskola népszerű diákjai közé, de az egyik tanár felkarolja őket, mert annak idején ő is énekelt, és szeretné, hogy az iskola kórusa ismét híres legyen. Jane Lynch Sue Sylvestert alakítja a tornatanárnőt, aki az iskola Cheerios nevű pompom csapatának edzője is egyben.

 

pinkvanilla.hu

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook