Elhunyt Casey Johnson a leszbikus örökösnő

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

casey johnsonCasey Johnson

A világ egyik legnagyobb gyógyszer és kozmetikai konszernjének a Johnson & Johnson vagyonának az örökösét mindössze harminc évesen váratlanul érte a halál. Bulvárértesülések szerint Johnson már napok óta halott volt, amikor tegnap reggel rátaláltak los angelesi otthonában. A rendőrség természetes halálról beszél, idegenkezűségnek nem találták jelét, de a toxikológiai vizsgálat eredményét még várják, addig a halál okát nem hozzák nyilvánosságra.


Barátnőjével, Tila Tequilával nemrég jelentették be eljegyzésüket. December 28-án még barátnője házában volt, akivel összevesztek valamin és miután elment hiába próbálta elérni Tila, aki azt mondja Casey telefonja ki volt kapcsolva és ezért nem tudott vele kapcsolatba lépni. Johnson gyakran tett közzé üzeneteket twitterén. Az utolsó tweetjét december 29-én éjszaka írta.

Novemberben még azzal a váddal tartóztatták le, hogy ellopott néhány holmit korábbi barátnője Jasmine Lennard lakásából.

Egy kislánya volt, Ava, akit 2007-ben fogadott örökbe Kazahsztánból.

Lindsay Lohan twitterén részvétét nyilvánította a családnak, a barátaiknak és CJ gyönyörű kislányának, míg Lohan volt barátnője Samantha Ronson a következőket írta:-"Annyira utálom már ezt a 3 betűt (RIP), annyira elegem van abból, hogy olyan értelmetlen dolgok miatt veszítsek el barátokat, mint drog túladagolás. ÉBRESZTŐ emberek!"

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook