Jane Hill a BBC News műsorvezetője coming outolt

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

jane hillComing Out

A BBC egyik fő hírolvasója először a vállalat hetente megjelenő magazinjában beszélt leszbikusságáról. Nyíltan mesélt észak-londoni életéről társával Sarával és kutyájukkal Mavis-szel.Egy munkatársa elmondta, hogy már mindenki évek óta tisztában volt Jane másságával. Nem csinált ebből titkot a BBC berkein belül és bár az évek során volt több barátnője is úgy tűnik, ez a mostani kapcsolata lehet az igazi.


1991 óta dolgozik a cégnél és már 12 éve hírolvasóként dolgozik. Politika tudományokból diplomázott Londonban és első munkahelye Washingtonban a demokrata párt főhadiszállásán volt. Angliába visszatérve elvégezte a BBC regionális hírolvasó tréningjét és dolgozott a cég több rádiójánál is mielőtt a BBC News csatornához szegődött annak 1997-es indulása előtt.

Hosszú munkássága során olyan meghatározó globális eseményekről is tudósíthatott, mint például a 2001. szeptember 11.-ei események, a Katrina hurrikán vagy Barack Obama beiktatása, de a legnehezebb ügynek karrierje során  Madeleine McCann eltűnését ítéli meg. -"Ott voltam az eltűnésének a másnapján és végül az egész hónapot ott töltöttem. Érzelmileg kimerítő volt a megoldás hiánya. Nincs gyermekem de nem is kell ahhoz, hogy átérezzem milyen nagyon szörnyű lehetett a szülei számára."

Jelenleg nappali műsorvezető a csatornán, hétköznap dolgozik Matthew Amroliwala oldalán. Szabadidejében a művészetek nagy rajongója, szereti a jó ételeket és borokat, gyakran úszik és nagy kedvence az ABBA. Párja operatőr és egy éve vannak együtt.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook