Gareth Thomas a brit rögbi legenda meleg

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

gareth thomas Gareth Thomas

A walesi csapat egykori kapitánya egy őszinte és érzelmes interjúban beszélt most először homoszexualitásáról. Ezzel ő az első még aktív profi rögbi játékos, aki nyíltan meleg és egyike annak a néhány sportolónak, aki fel merte tárni titkát a nyilvánosság előtt.

 

Thomas házas is volt, fiatalkori szerelmét Jemmát 2002-ben vette el és a házasságuk egészen 2006-ig tartott, amikor már nem bírta tovább a nyomást és elmondta feleségének, hogy hiába hazudik magának és neki is valójában meleg. Azt meséli "olyan voltam, mint egy időzített bomba. Azt hittem tudom kezelni a helyzetet és valahol mélyen elrejthetem a titkom magamban, de nem ment tovább."

gareth thomas"Tudtam ki vagyok és többé nem titkolhattam. Mindenféle érzéseken átmentem, amíg rejtőzködtem. Egyik nap felébredsz és arra gondolsz 'elbírok ezzel, minden rendben így' másnap meg nem akarsz senki szeme elé kerülni, mert félsz, hogy ha belenéznek a szemedbe lelepleződsz."

Feleségével nagyon szerettek volna gyermeket de három spontán vetélés után feladták a küzdelmet. Válásuk után először edzőjének coming outolt. "Scott Johnson odajött hozzám az egyik meccs után és én egyszerűen zokogni kezdtem. Azt kérdezte mi a bajom. Mondtam, hogy Jemmával vége. Erre megkérdezte mi történt, aztán azt mondta tudja, mi lehet az oka." Az edző aztán elmondta két csapattársának, akik azt mondták őket ez nem érdekli és miért nem mondta el hamarabb nekik.

Azóta a rögbi berkein belül ez nyílt titoknak számított és a szülei, a családja és a barátai elfogadják Garethet úgy ahogy van és még ha az embereknek ez nem is fog tetszeni ezek az emberek mindig mellette fognak állni és ez számít a legjobban.

"Nem szeretnék ezzel kérkedni, de büszke vagyok arra aki vagyok. Elértem mindent amit a rögbiben lehet és mindezt melegként tettem. Szeretnék pozitív példával szolgálni a melegek számára, hogy tudják erre ők is képesek. Mindez lehetséges."

 

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook