Rupert Everett szerint a meleg színészek jobb, ha nem fedik fel magukat

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

rupert everettEverett
Az ismert színész, Rupert Everett azt javasolja a meleg színészeknek, hogy ha érvényesülni akarnak a szakmában, akkor jobb, ha nem fedik fel szexuális irányultságukat.
 
Everett, aki maga is meleg, olyan nagy sikerű filmekben játszott, mint a Második legjobb dolog, de 1989-es coming out-ja óta sikere jelentősen csökkent.

Nemrég így nyilatkozott: "Ha egy színésznek tényleg nagyon fontos a karrierje, akkor nem tanácsolom neki, hogy fedje fel másságát a nyilvánosság előtt."
 
"Tény, hogy ha egy 25 éves homoszexuális ember vagy, akkor sem a múltban nem lehetett esélyed, sem jelenleg nincs esélyed érvényesülni sem az angol, sem az amerikai, de még az olasz filmiparban sem."
 
"Elegem van abból, hogy állandóan azt kell, mondjam: "Igen, valószínűleg az én hibám volt, nem kellett volna nyilvánosságra hozni. Mert én mindig azon igyekeztem, hogy működjön a karrierem, és ha valahol nem működik többé, akkor valahol máshol próbálom meg.
 
"De az igazság az, és nem érdekel, hogy sokan nem értenek velem egyet, hogy nem tudsz előbbre jutni, ha meleg vagy."
 
Hozzátette, nyilvánvalóan vannak még rejtőzködő sztárok, és egyértelműen ezek az emberek gazdagabbak vagy sikeresebbek nála, de ő legalább többé-kevésbé önmaga lehet.

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook