Katherine Moennig, a "The L Word", a "Three Rivers" sztárja és Gwyneth Paltrow unokatestvére

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

katherine moennig Kate Moennig

Katherine Moennig az utóbbi hat évben Shane-t, a szexre éhes leszbikus fodrászcsajt játszotta a Showtime TV társaság "The L Word" című nagy sikerű leszbikus témájú sorozatában. A színésznő, aki mellesleg Gwyneth Paltrow unokatestvére, sokkal csendesebb - és a haja is sokkal szolidabb - új szerepében, ahol a CBS új drámájában, a "Three Rivers"-ben, Dr. Miranda Foster-t játsza.

 


Hiányzik Shane figurája?
 
Jelenleg, nagyon hiányzik. A karakter szépsége éppen a felszabadult, laza világlátásában rejlett. Ő soha nem kért bocsánatot. Ő volt az örökös "rossz kislány", és egy ilyen szerepet mindig jó eljátszani. Shane egy kicsit veszélyes volt, de emellett egy balfácán is. Szomorú voltam, amikor véget ért a sorozat. Hiányzik Shane lelkivilága. Szerettem a kicsapongásait.
 
Volt-e kedvenc filmbéli partnered?
 
Azt hiszem nagyon sok ilyen volt.
 
Volt olyan, aki egyetlen epizódig tartott. Összesen több, mint 900-an voltak.
 
Emlékszem, egyszer leültünk mindannyian és megpróbáltuk megszámolni, hogy az általunk játszott karakterek hány emberrel kavartak a sorozat során. Nekem sikerült megszámolni és azt hiszem csak a kamerák előtti kavarásokkal 30-ig jutottam. Vagy több is volt, mint 30? Van jónéhány kedvencem, mindegyik különböző okból. Szerettem Rosanna Arquette-tel dolgozni. Csodálatos nő. És szerettem Sarah Shahi-val is dolgozni, nagyon jól kijöttünk egymással. Nem tudnék kettőjük között választani.
 
Mit gondolsz a sorozat kissé váratlan befejezéséről? Kétségek között hagyja a nézőket, nem derül ki ki is ölte meg Jenny-t.
 
Azt hiszem ez egy meglepő befejezése volt a sorozatnak, biztos vagyok benne...Megvolt ennek a maga oka - nem vagyok egészen biztos benne mi is volt ez az ok, de biztos forrásból tudom, hogy meg volt a maga oka. Ha a kedvenc sorozatom így érne véget, én is így reagálnék, "Mi van?"
 
A "Three Rivers"-beli karaktered teljesen más, mint Shane.
 
Meg kell mondjam, hogy egy részem kissé megijedt attól, hogy kizárólag a "The L Word" Shane-jeként azonosítsanak az emberek. Igenis tudatosan akartam valami olyat csinálni, ami a rólam kialakult képet teljesen más irányba tereli.
 
Mi az konkrétan, amit szeretsz Dr. Miranda Foster-ben?
 
katherine moennigMég nem fedeztem fel teljesen magamnak a karaktert. A sorozatban a dolgok főleg a körül forognak, hogy az emberek szerveket adnak a másiknak és szerveket kapnak, de abból, amit eddig sikerült megértenem, és aminek örülök a karakterrel kapcsolatban az az, hogy Mirandának van ez a nagyon bonyolult kapcsolata az Alfre Woodard által játszott Sophia-val, aki a sebészeti osztály vezetője. Így elég sokat kell együtt dolgozzak Alfre-vel, ami nagyszerű dolog. Az általam játszott karakter kétségtelenül, szintén forrófejű - ha Isten is úgy akarja, hamarosan meg is mutatkozik ez.
 
Úgy értem, hogy remélem, hogy mélyebben is beleláthatunk ezeknek a karaktereknek a magánéletébe, megtudhatjuk, hogy mi hajtja őket. A szereplőgárda nagyszerű, és csodálatos lenne látni őket a kórházon kívül is és látni, hogy mit csinálnak, amikor hazamennek és milyen gyengeségeik és félelmeik vannak.
 
A közönség nem érezhette meg ezt, de a "Three Rivers" első epizódját teljesen át kellett írni még mielőtt adásba került volna. Új forgatókönyv, új helyszínek, új kosztümök...és neked, új frizura!

A frizurával kapcsolatos döntés egy hosszabb esztétikai egyeztetés eredményeként született. Amikor újra felvettük a bevezető epizódot, a tv társaság és a producerek azt mondták, hogy valami szolidabb frizurát szeretnének és én azt mondtam, "Hát, nem tudom, hogy hogyan fogom tudni megcsinálni." Sokáig hezitáltunk a hajtoldás és a paróka között, végül úgy döntöttünk, hogy egy jó parókát kell csak találni. Vannak napok, amikor ki nem állhatom, de emellett tényleg szeretek dolgozni, tenni a munkámat, és aztán hazamenni és saját magam lenni, elengedni magam.
 
Azt olvastam, hogy a tetoválásaidat bűnös szenvedélyeidnek hívod. Hány tetoválásod van és emlékszel-e, hogyan szerezted az elsőt?
 
Azt hiszem 10. Meg kellene számoljam, de azt mondanám, azt hiszem, 10. Az elsőt 18 éves koromban, New York-ban csináltattam.Bementem abban a tetoválószalonba East Village-ben és egy hegedű körvonalait rakattam deréktájra. "Hippi bélyeg"-nek hívják mostanság ezeket. Nem vagyok túlzottan büszke, hogy van egy ilyenem. Amikor valaki lehajol a mélyen kivágott derekú farmerjában, megszólalok,"Ó...nekem is ilyen van."
 
A Wikipediás adatlapodon, az egyik legelső dolog, amit rólad írnak, hogy a barátaid "Alt.Gwyn"-nek hívnak.
 
Igen, nem tudnám megmondani, honnan is jött ez az egész, de garantálom neked, hogy egyetlen barátom sem hívott soha így. Más riporterek meg beszólnak, "Aha, a Gwyneth rokona..." én meg így reagálok, "Fogalmam sincs miről beszélnek". Bevallanám, ha valaki így hívna engem. De esküszöm neked, hogy még soha senki nem hívott így.
 
Szóval, akkor nem fogod felhívni, hogy szerezzen neked jegyet a Coldplay koncertjére.
 
Abban biztos lehetsz, hogy nem.

 

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook