A Szex és New York sztárja is csatlakozott a Melegek Jogaiért Menethez

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

image cynthia nixon
Cynthia Nixon, a Szex és New York sztárja, aki évekkel ezelőtt nyilvánosan is vállalta, hogy a saját neméhez vonzódik, párjával együtt vett részt a washingtoni meleg felvonuláson vasárnap.
A színésznő, és kedvese, Christine Marinoni is a több ezer tüntető között lépdelt a The National Equality March elnevezésű rendezvényen az amerikai fővárosban, aminek a célja a melegek jogaiért való küzdelem volt.


Nixon több száz new yorki között vonult, majd könnyeivel küzdve beszédet mondott az egybegyűlteknek – „1400 mérföldet vezettem idáig, több más new yorkival együtt. És büszkébb vagyok rá, mint eddig bármikor, hogy ebből a városból jöttem, mert a múlt hónapban a kongresszusi képviselőm, Jerrold Nadler benyújtotta azt a törvényjavaslatot, ami hatályon kívül helyezheti a gyűlöletes, diszkriminatív és abszurd módon elnevezett a házasság védelmében törvényt.”

A színésznő ezután tiszteletét fejezte ki egy elhunyt diák, Matthew Shepard előtt, akit 1998-ban halálra kínoztak, mert vállalta, hogy meleg volt.
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook