Michael Jackson szerette a fiatal férfiakat?

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

michael jacksonKevesebb mint egy héttel a pop koronázatlan királyának halála után egyik nem hivatalos életrajzírója azt állítja a sztár meleg volt és ő két volt szeretőjével is készített interjút.


Az író Ian Halperin évekig dolgozott Jackson-nak és elmondása szerint a szupersztár élvezte a nála fiatalabb férfiak társaságát ugyan, de a pletykák és a lezajlott perek ellenére soha nem érdekelték szexuálisan a gyermekek.

unmaskedAz író kutatómunkája során beszélt egy pincérrel és egy feltörekvő színésszel akik állítólag szeretői voltak Jacksonnak. A pincérrel egészen mostanáig (múlt héten bekövetkezett haláláig) barátok maradtak, vagy talán még többek is. Egy étteremben szolgálta ki Jackot aki kifejezésre juttatta érdeklődését és már a következő éjszakát együtt is töltötték. A pincér szerint Jackson beleszeretett.

A színész aki szerény és jelentéktelen szerepeket kapott eddig 2007-ben találkozott a sztárral. Azt meséli kapcsolatuk alatt szinte minden éjszakát együtt töltöttek - könnyű ezt mondani, gondolhatnánk, de ez a szerető állítólag fotókkal és egy szemtanúval is igazolta szavainak igazát.

Más szemtanúk arról számolnak be, hogy gyakran láttak fiatal férfiakat jönni Jacksonhoz a nap valamennyi szakában. Voltak akik éjszakára is maradtak.

Mikor Las Vegasban lakott egy bennfentes azt mesélte az írónak Jackson gyakran osont ki egy "lepukkant, mocskos" motelbe - gyakran női álruhában - egy építőmunkással találkozni akibe beleszeretett.

Halperin azt is állította még tavaly decemberben, hogy Jackson nagyon beteg és már csak hat hónapja van hátra.  A könyv július 14-én jelenik meg Unmasked: The Final Years of Michael Jackson címmel.

pinkvanilla.hu

 

michael jackson

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook