A Miss USA cím egyik esélyese a melegházasságon bukott el

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

usaA polgárpukkasztó meleg blogger Perez Hilton a múlt heti Miss USA szépségversenyen zsűritag volt és Miss Kalifornia az ő kérdésére adott a meleg házassággal kapcsolatban heves érzelmeket kiváltó választ.

-"A közelmúltban lett Vermont a negyedik állam amelyben törvényesítették a melegházasságot,"-kérdezte Hilton a versenyzőtől.-"Mit gondol minden államnak követnie kellene a példát, miért igen vagy miért nem?"

carrie prejeanCarrie Prejean a 21 éves Miss Kalifornia válasza:-"Nos, úgy vélem nagyszerű dolog, hogy az amerikaiak számára van választási lehetőség.  Egy olyan országban élünk ahol van azonos nemű és hagyományos házasság.  És tudják mit? Az én környezetem és a családom valamint én is úgy gondolom a házassság férfi és nő között kellene köttessen. Nem szeretnék ezzel senkit megbántani, de engem így neveltek és így gondolom - egy férfi és egy nő között kellene legyen. Köszönöm!"

Miss Kalifornia válasza nagy fújolást és hangzavart okozott a közönség soraiban a las vegasi Planet Hollywoodban. Kaliforniában mint ismeretes nemrég tiltották meg népszavazás során a melegek házassághoz való jogát és a téma még mindig nagyon forró a napfényes államban.

A szépség végül második lett a versenyben és ezt nem hagyta szó nélkül a blogjában Hilton.

-"Nem azért bukott el mert nem hisz a meleg házasságban hanem mert egy hülye k..va."-írta.-"Ő az első lány szerintem akit fújolt a közönség a Miss USA történetében."

 

 

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook