A leszbikus Batwoman harcra kész

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

batwomanZsidó. Leszbikus. A DC Comics júliustól Amerikában új Batwoman képregénnyel jelentkezik.


A DC Comics egyike amerika legnagyobb képregénykiadóinak,  a DC hozott létre olyan híres karaktereket, mint például Superman, Batman vagy Wonder Woman.

 

batwoman


Batwoman ezzel a lépéssel a legközismertebb meleg szuperhős lesz a DC Comics képregényeiben. A cég alelnökének elmondása szerint a döntés annak érdekében született, hogy a képregény világon belüli karaktereik különbözőségét szélesebb skálán tudják bemutatni. -"Olyan szereplőgárdát szeretnénk létrehozni amely a mai világ társadalmi összetételével összhangban van és a képregényolvasók táborának igényeit is figyelembe vettük. Az egyik oka annak, hogy leszbikussá tettük az, hogy jelen esetben ha a Batman Családot nézzük amely egy sor karakterből áll és nincs szupererejük, hasonló a viselkedésük és egy városban mozognak, kell valami amiben különböznek egymástól. Számomra különösen fontos szempont, hogy minden egyes karakter teljesen egyedi legyen."

Az új Batwoman úgynevezett lipstick leszbikus (nőies leszbikus), neve Kathy Kane, ugyanaz mint elődjéé akit 1956-ban mutattak be és 1979-ben öltek meg.

 

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook