A Beverly Hills 90210 sztárjának, szenvedés volt a leszbikus jelenetek forgatása

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

filmA Beverly Hills 90210 egykori sztárjának, Josie Davis-nek legújabb, The Trouble with Romance című filmjében egy másik nővel kellett szeretkeznie.


Davis-t láthattuk már meztelenül a Nicolas Cage rendezői debütálásának számító Sonny című filmben, de új filmjének leszbikus jelenete, ahol Portia Dawson-nal keveredik leszbikus kapcsolatba, már túl soknak bizonyult számára.
 

The trouble with romance - Trailer


Davis így nyilatkozott: -"Furcsa, szokatlan dolog volt egy nővel csókolózni. Ez volt az első alkalom, hogy megcsókoltam egy lányt, így aztán eléggé ideges voltam és ez kínos volt. Nagy forróság volt a forgatási helyszínen, azt hiszem legalább 50 fok, és rajtam feküdt az a lány a hosszú hajával, ami a szemembe lógott, zavart. Izzadtak és büdösek voltunk, ő meg hozzámért az izzadt testével. Egyszerűen nevetséges volt az egész. Nem vonzódom a nőkhöz  és a jelenet forgatása nem volt könnyű számomra. Valóságos kihívás volt. Sokan mondják a színésznők közül, hogy 'Ó, csak megcsinálom lazán a jelenetet.' Biztos vagyok benne, hogy előtte már ittak egy kicsit vagy valami hasonló."

A film premierje február 27-én lesz New Yorkban.

 

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook