Fekete Dália

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

mia kirshnerBrian de Palma legújabb alkotása, a Fekete Dália sztárja ugyan Scarlett Johansson és Hilary Swank, de van még néhány kulcsfontosságú figura a filmben.
Ilyen Mia Kirshner is, aki a leszbikus jelenetekben igazán figyelemre méltó.

mia kirshner

Tény, hogy nem ez a részlet a szerep leglényegesebb momentuma, hanem a krimi szálai. Mia azt az Elizabeth Short-ot alakítja, akinek halála körülményeit bontja ki az igaz történeten alapuló film… de a legtöbb embernek kellemesebb dolog a csipke fehérneműs lányok képkockáit felidézni, mint a boncasztalos jelenetet.

mia kirshner

A kanadai színésznő karrierje kisebb-nagyobb reklámfilmekkel és tévésorozatok epizódszerepeivel kezdődött, és élete első komolyabb szerepét egy feketekomédiában kapta, 17 évesen, ahol egy fiatal dominát kellett alakítania a „Love & Human Remains”-ben (Szerelem & Emberi maradványok). A rizikós szerep bejött neki, és ezután jött a Holló 2, az Őrült Város és az Anna Karenina, majd sorban a többi film. A Fekete Dálián kívül legutóbbi szerepei a 24 című sorozatban Mandy karaktere, és a „The L Word”című, leszbikusokról szóló sorozatban az egyik főszereplő Jenny Schecter figurája.

fekete dália

Hírmagazin
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook