Wanda Sykes a melegek láthatóságáért

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

usaWanda Sykes, aki nemrég coming out-olt és novemberben hozzáment párjához, tegnap este Jay Leno műsorában beszélt először nyíltan az elmúlt időszak eseményeiről.

Miután Leno felkonferálta, nem siette el, hogy kijöjjön a színpadra. Mikor végre megérkezett, ezt úgy magyarázta meg, hogy "homoszexuálisként ugrott be" hogy egy kis ízelítőt adjon Leno-nak és a közönségnek, abból, hogy "milyen lenne ha nem jellene meg".
 
Ez a megnyilvánulás furcsának tűnik annak a fényében, hogy december 10.-én, a Nemzetközi Emberi Jogok Napján és a "Homoszexualitás Nélküli Napon" arra buzdították az LGBT embereket, hogy ne menjenek munkába, maradjanak otthon és idejüket inkább a homoszexuálisok jogainak előmozdításának szenteljék.
 
Sykes, aki egy szívárvány-színű öklöt ábrázoló pólóban lépett színpadra elviccelődött Leno-val azon a bizonyos hirtelen jött nyílvános coming out-on, mely a Prop 8 las vegas-i show-ján történt (sokkal inkább "ami Vegas-ban történt az ott is marad") és megköszönte Leno-nak, hogy mindig olyan "elfogadó és támogató" volt az ő szexuális irányultságát illetően. Szóba került még az is, hogy nevetséges gondolat a "homoszexuálisok jogait" "különleges jogoknak" nevezni.
 
wanda sykes

Ami engem illet, amennyire vicces volt Sykes megjelenése, annyira szomorúra sikerült a végére a befejezés. Wanda Prop 8-re tett megjegyzéseit arra a paranoid elképzelésre alapozta, hogy a homoszexuális házasságok hatással lehetnek a heteroszexuális házasságokra, amit a meleg-párti Leno azzal tetézett, hogy a leszbikus szex gondolata izgatja a férfiak fantáziáját.

Leno lehetőséget biztosított Wanda számára, hogy nyíltan beszélhessen a melegeket érintő kérdésekről.
 
A reklám után a beszélgetés elkanyarodott a melegek kérdésétől a belföldi politikai helyzet felé. Sykes lelkesen kifejtette, hogy milyen nagyszerű lesz, hogy végre "történik" valami a Fehér Házban az Elnök és a First Lady között (hozzátéve "végre olyan First Lady-nk van, akinek formás a feneke!" és hogy az amerikai autógyártóknak le kell állniuk a benzines autók gyártásával. És a PT Cruiser gyártásával is.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook