Kylie a leszbikusságot fontolgatja

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

kylie minogueAz énekesnő arról beszélt egy nyilatkozatában, hogy komoly gondot okoz számára a pasikeresés és emiatt már arra is gondolt a nőkkel kellene próbálkoznia.

Az ausztrál meleg ikon a The Sun-nak nyilatkozott nemrégen és azt is elmondta a XX. század egy korai sztárja Tallulah Bankhead lenne számára az ideális leszbikus partner.

-"Miatta leszbikus lennék. Lenyűgöző és egzotikus nő volt. Annyira imádnivaló volt. Maximumon élte az életet, talán túlságosan is. Szeretném a belsőmben szunnyadó Tallulah-t kiengedni. Isten a tanúm rá képtelen vagyok bepasizni - talán át kellene nyergelnem a nőkre."

Tallulah Bankhead Kylie Minogue
Tallulah Bankhead és Kylie Minogue

Tallulah Bankhead nyíltan biszexuális színésznő volt és rengeteg kalandja volt. Szeretői között volt állítólag Greta Garbo, Joan Crawford, Marlene Dietrich, Alla Nazimova és Mercedes de Acosta is. Mindezek ellenére kapcsolatai nem voltak botránytól hangosak. Gyakran szabadult meg ruháitól különböző partikon sokkolva ezzel az embereket, de akik jól ismerték azokat mágnesként vonzotta. Azt mondták róla mind barátként, mind szeretőként ellenállhatatlan volt.

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook