Az L online spin-offjának főszereplője Leisha Hailey lesz

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

the l wordA Showtime bejelentése szerint a hatodik befejező évad utáni online spin-off a Leisha Hailey által megformált Alice körül forog majd. A pilot epizódot Ilene Chaiken a The L Word kitalálója és producere fogja írni és ő lesz a producer is. A forgatás decemberben kezdődik.

leisha haileyA lerövidített hatodik évad sugárzása januárban kezdődik és gyakorlatilag már felvezeti majd a folytatást. Részleteket még nem hoztak nyilvánosságra a spin-off-ról ami először online műsor lesz de lehetséges, hogy majd televízióban folytatódik.

Az ötödik évad végén a biszexuális Alice szakítani készült Tasha-val és TVs karrierrel próbálkozott.

A forgatások közti szünetekben Leisha Hailey új rock bandájának az Uh Huh Her -nek első albumát promozta.

Alice a 2004-es debütálás óta központi karakter a Showtime leszbikus drámájában. A rajongók találgatásai során is minduntalan Alice neve merült fel a spin-off legvalószínübb alanyaként mivel karaktere rendkívül szerethető és Hailey nagyon is megfelelő személy mivel nyíltan leszbikus és nemrég ő lett egy leszbikusok számára hajóutakat szervező cég az Olivia reklámarca is.

Leisha rendkívül népszerű leszbikus körökben, 2007-ben vezette az AfterEllen.com 100as listáját és 2008-ban ötödik lett. Ugyanakkor most kezdte zenei karrierjét és ez csak pozitívan hatott a kiválasztás során.

-"Soha nem gondolkodtam azon, vajon hogyan hat a karrieremre az, hogy vállalom a másságom. Én egyszerűen ilyen vagyok és ez sok jót hozott az életembe, mármint az, hogy ilyen nyíltan és őszintén élem az életem. Azt hiszem sokminden ezért adódott számomra."-nyilatkozta nemrég.

uhhuhher
Uh Huh Her

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook