Cliff Richard egy férfival él együtt

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

cliff richardA legendás énekes szexualitása évtizedek óta foglalkoztatja a sajtót. Teljesen nem tisztázta a dolgot nemrég megjelent önéletrajzában sem, de elismerte, hogy életét és otthonát egy volt katolikus pappal osztja meg akit "társának" nevezett és aki "áldást" jelent számára.

cliff richardCliff 67 évesen, hívő keresztényként My Life, My Way című könyvében először beszél John McElynn atyáról akit 2001-ben ismert meg New Yorkban. Mindkettejük élete megváltozott mivel az atya hamarosan annak ellenére, hogy addig nem is gondolt rá egyszer csak úgy érezte fel kellene hagynia a papsággal és amikor Cliff számára világossá vált, hogy ez komolyan felmerülhet egyből támogatta az ötletet. Arra kérte Johnt legyen segítségére jótékonysági ügyeiben. Mindez hét éve történt és a kapcsolatuk egész jól működött. Nagyon közeli barátok lettek. Társak lettek ami azért is jó, mert Cliff nem szeret egyedül élni. Cliff szerint az emberek gyakran nagyot tévednek és azt hiszik csak a házasodási jogok hozhatnak boldogságot. Azt mondja egy nap találkozhatna valaki mással és érezhetne másképp, de jelen pillanatban biztos benne, hogy a házasság sem fokozhatná a boldogságát.

Sir Cliff megírta, hogy a volt pappal megosztja otthonát és már nagyon elege van a szexualitását firtató kérdésekből. Mi köze van ehhez bárkinek is, hiszen ez mindannyiunk magánügye? Nem hiszem, hogy a rajongóimat ez érdekelné.

Az azonos neműek házasságáról is kifejti véleményét a popsztár. A meleg házasságok modern példái annak mennyi minden megváltozott. Véleménye szerint az egyházaknak körül kellene nézniük maguk körül, hogy lássák milyenek az emberek manapság. Elmúlt az az idő amikor szerelem kizárólag férfi és nő között lehetett. Végre, az embereket az alapján ítélik meg milyenek is valójában. Számára az elkötelezettség számít és ha bárki eléáll és azt mondja: Ő az én párom és elköteleztük magunkat egymás mellett, akkor nem számít a szexualitásuk. "Én nem fogom megítélni, azt tegye meg Isten."

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook