Az Another gay movie folytatása Amerikában mától a mozikban

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

filmA nagysikerű "Another gay movie " kanos tinédzserekről szólt akik szüzességük elvesztésén ügyködtek és ugyanez a négy srác most a második részben hajszolja a szexet újabb és újabb élmények után kutatva.

Another gay sequel: gays gone wild


Az író, rendező Todd Stephens elmondta, hogy a hetero tini filmekkel ellentétben a meleg férfiak szexualitásának felfedezése során olyan témákat boncolgat a film, mint a promiszkuitás, a könnyűvérűség és a nyitott illetve monogám kapcsolatokban élés. De a filmben minden testrész és mindenféle testnedv is szerepet kap.

Hárman az első rész szereplői közül nem szerepelnek a folytatásban, csak a Nicot alakító Jonah Blechman maradt az eredeti szereposztásból.

A fiúk Fort Lauderdale-be utaznak a tavaszi szünetben ahol egy "Gays Gone Wild!" nevű versenyre neveznek. A feladat minnél több versenyzővel szexuális kapcsolatot létesíteni és letaszítani trónjáról a címvédő Jaspert. A fiúk a Transamerica Airlines gépén utaznak vakációzni ahol a légiutaskísérőt a legendás new yorki transzszexuális Amanda Lepore alakítja. A pletykakirály Perez Hilton is feltűnik a filmben, saját magát alakítja és egy meleg papot vetkőztet le a férfi mosdóban. A nyaralóhelyet amerika két nagy transzvesztita sztárja, RuPaul és The Lady Bunny vezetik.


Another Gay Sequel: Gays Gone Wild! - Trailer

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook