Courtenay Semel azt állítja romantikus kapcsolatban állt Lindsay Lohan-nal

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

lindsay lohanMindenki azt hiszi Samantha Ronson Lindsay első leszbikus szerelme, de Semel előbújt a napokban: -"Nagyon is szenvedélyes volt a kapcsolatunk ami akkor ért véget amikor attól való félelme, hogy lelepleződünk szétszakított minket. Akkoriban nagyon tartott attól, hogy a karrierje végét jelentené, ha kiderülne a szexualitása. Közben feltűnt Samantha is a színen és én dobva lettem."


lindsay lohan - courtenay semelEgy barát mesélte nemrég el, hogy Lindsay első pillanattól kezdve bizonytalan volt az érzéseit illetően. Lindsay akkoriban rengeteg pasit szedett fel, hogy titkolja leszbikusságát és elkerüljék a leleplezést. Lindsay egyre több drogot használt, hogy el tudja fojtani vágyait. Ez igazából soha nem sikerült, minden partyn valamelyik sarokban kötöttek ki Semellel és csókolóztak, ölelkeztek. Csoda, hogy nem buktak le. Mindketten drogoztak aztán hazamentek és együtt zuhantak ágyba.

Aztán 2007 januárjában találkozott Lindsay Mark Rohnson 31 éves testvérével Samantha-val, akivel akkoriban nem volt még szexuális kapcsolata. Egyszer azt mondta, Samantha olyan számára mintha az apja lenne. Sam pátyolgatta Lindsayt, tanácsokat adott neki. Aztán Lindsayt egyik elvonókúrája alatt Sam és Courtenay is látogatták, külön-külön persze.

Akkoriban már szerelmes üzeneteket küldött Lindsay Samnek amiket Lindsay Ronson-ként írt alá de még Courtenay-nak is azt mondta, hogy szereti.

Októberben úgy tűnt Semel került előnyösebb helyzetbe mivel Lindsay-vel közösen béreltek Beverly Hillsben lakást. De Lindsay továbbra is felhordta a pasikat a közös lakásukba. Courtenay őrjöngött, százával küldte a dühös e-mail-eket a ház egy másik szobájából. A szexuális vonzalom ízzott köztük mindezek ellenére és még mindig együtt voltak. Aztán decemberben Lindsay eggyel több pasit hozott fel mint kellett volna és Semel nem tűrt tovább, kiköltözött.

Tila Tequila - Courtenay SemelEgy héten belül Samantha újra feltűnt a színen és Lindsayt mintha kicserélték volna, még a haját is szőkére festette. Courtenay mai napig nem érti, hogy tud Sam-mel ilyen nyíltan mutatkozni. Valahányszor közös képet lát róluk nagyon fáj neki.

A hétvégét Sam és Lindsay Los Angelesben töltötte nemrég és egy helyen szórakoztak Courtenay-val aki újabban Tila Tequila-val mutatkozik.

 

 

pinkvanilla.hu

lindsay sam

A legújabbb képek egyike: Lindsay és Sam Los Angelesben

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook