Coming outolt Jackie Chan 17 éves lánya

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

A 17 éves Etta Ng a hírek szerint 30 éves barátnőjével él együtt Hong Kongban. Szivárványos fotót posztolt az Instagramon Jackie Chan lánya a #lgbtqai, #lgbt, #lesbian és #androgynous hashtag-ek kíséretében. A kommentek között pedig azt írta: meglepődött, milyen sok támogató hozzászólást kapott, miután nyilvánosan is felvállalta, hogy a nőkhöz vonzódik.

leszbikus

Etta édesapja a több mint 150 filmben szereplő Jackie Chan, édesanyja pedig Elaine Ng egykori hong kongi szépségkirálynő. Egyelőre nem tudni, mit szóltak coming outjához a szülei, de a Pinknews szerint a kínai kommentelők egyértelműen melléálltak.

A kínai kommunista kormány mindent elkövet ugyan azért, hogy a médiában és a filmekben ne ábrázolják a homoszexualitást, de a jelek szerint, hiába, az országban egyre többen támogatják az LMBT+ közösséget.

Etta Ng a hírek szerint egy 30 éves, kanadai származású nővel él együtt Hong Kongban. Barátnője közös fotót is megosztott az Instagramon, amelyhez azt írta, hogy még sosem találkozott olyan emberrel, mint Etta.

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook