Elton John megházasodott

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

sir elton john Elton John

Vasárnap összeházasodott Sir Elton John és a vele több mint két évtizede együtt élő partnere, David Furnish brit-kanadai filmproducer. Márciusban lépett életbe a törvény, ami ezt lehetővé tette. A brit rock 67 esztendős világsztárja és az 52 éves Furnish Windsorban, a brit királyi család legnagyobb kastélyának közvetlen közelében fekvő birtokukon esküdött örök hűséget egymásnak. A rövid hivatalos szertartás után nagy ünnepség kezdődött a brit celebvilág legnagyobbjaival.

Megjelent a ceremónián mások mellett David Beckham egykori sztárlabdarúgó és felesége, Victoria, a Spice Girls volt énekese, aki mostanában elismert divattervezőként arat sikereket

A színészvilág élvonalából Helena Bonham Carter, Sir Michael Caine és Elizabeth Hurley is feltűnt a népes vendégseregben.

A népszerű zenész és párja azzal a törvénymódosítással élt, amely március óta lehetővé teszi Angliában és Walesben az azonos nemű párok házasságát a heteroszexuális házaspárokéval teljesen azonos jogosultságokkal.

elton john david furnish esküvő

Sir Elton az Instagram fotómegosztó közösségi portálon tette közzé vasárnap a házassági anyakönyvi kivonat aláírásának pillanatáról készült felvételt, egy kommentárral kiegészítve: „Ez volt a jogi része a dolognak, most pedig gyerünk ünnepelni!”

Az azonos neműek házasodását lehetővé tévő brit jogszabály már tavaly nyáron megszületett, miután a londoni parlament két háza által hosszas tárgyalássorozat után elfogadott törvényt az uralkodó kihirdette. A törvény idén március 29-én lépett életbe.

MTI/pinkvanilla.hu
Fotó:Instagram

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook