Coming outolt a spanyolok kétszeres szépségkirálynője

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

coming out coming out

Patricia Yurena, Spanyolország kétszeres szépségkirálynője, a 2013-as Miss Universe második helyezettje múlt héten coming outolt. Yurena múlt hét kedden posztolt magáról és barátnőjéről, a DJ Vanesa Cortesről egy  fotót az Instagramon „Rómeó és Júlia" címmel. Ezzel a lépésével Patricia lett az első nyíltan leszbikus szépségkirálynő, aki nemzetközi versenyen is szerepelt.

"Nem bántam meg, amit tettem. Azért tettem, mert nagyon boldog vagyok attól, ami most folyik az életemben" – nyilatkozta a coming outtal kapcsolatban a 24 éves spanyol szépség a La Opinion de Tenerife című spanyol lapnak.


Patricia Yurena és DJ Vanesa Cortes

Yurena, aki saját bevallása szerint, hirtelen felindulásból, spontán töltötte fel a képet, nagyon sok pozitív visszajelzést kapott rajongóitól. Az első képet pénteken újabb követte.

Spanyolország szépeként Patricia részt vett a tavalyi Miss Universe versenyen Moszkvában, ahol második helyezést ért el. A verseny körül sok volt a botrány, köszönhetően Oroszország LMBT+ emberekkel szembeni jogsértéseinek és a törvények által is szentesített hátrányos megkülönböztetésnek.

Andy Cohen televíziós műsorvezető, aki a verseny házigazdája lett volna, vissza is mondta a megbízatást arra hivatkozva, hogy nyíltan meleg férfiként nem érezné magát biztonságban Moszkvában. Patricia Yurenát kétszer is Spanyolország szépének választották. Először 2008-ban, majd 2013-ban került fejére a korona.

A többségében római katolikus vallású Spanyolországban egyébként 2005 óta házasodhatnak az azonos nemű párok.

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook