Isaiah Washington visszatér a Grace klinikára

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

grace klinika grace klinika

Isaiah Washington visszatér a Grace klinika című amerikai kórházsorozatba hét évvel az után, hogy kirúgták a műsorból - írta pénteken a BBC News. Az ötvenesztendős színész Preston Burke szívsebészt alakította az első három évadban, ám egy felvétel alkalmával homofób káromkodásra ragadtatta magát kollégájával, Patrick Dempsey-vel szemben, ami végül a szerepébe került.

Washington abban a részben vendégszerepel majd, amelyben egykori szerelme, Sandra Oh távozik a sorozatból. Az epizódot Amerikában májusban láthatják a nézők.

Washingtonnal legutóbb akkor találkozott a közönség a szériában, amikor faképnél hagyta az oltárnál Sandrát, akit Christina Yang játszik. >Shonda Rhimes, a sorozat alkotója szerint Oh történetének lezárásához fontos volt, hogy Washington visszatérjen ebben a részben.


Isaiah Washington

Washington egyébként később bocsánatot kért viselkedéséért, és "minden körülmények között megengedhetetlennek" nevezte, amit mondott. Tanácsadáson vett részt, és meleg jogi csoportokkal konzultált a homofóbia leküzdéséről.

Az LMBT média-monitorozó szervezet (GLAAD) örömét fejezte ki, hogy a színész visszatér a sorozatba. Emlékeztettek arra, hogy Washington az utóbbi években nyilvános megszólalásaiban támogatta a házasság egyenlőségét és határozottan kiállt a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű emberek mellett.

A sorozatból való eltávolítása után Washington nehezen kapott folyamatos munkát, tévésorozatok kisebb szerepeire szerződtették.

MTI/pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook