Ellen Page coming outolt

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

human rights campaign coming out

A 26 éves Ellen Page a Human Rights Campaign THRIVE LMBTQ ifjúsági konferenciáján beszélt magáról. Az Oscar- és Golden Globe-díjra jelölt kanadai színésznő legismertebb szerepei Kitty Pryde az X-Men harmadik részében és a Juno című többszörös díjnyertes film címszerepe.

"Azért vagyok itt ma, mert meleg vagyok. És mert lehet, tudok változást generálni. Segíteni másoknak, hogy könnyebb és reménytelibb életük legyen. Mindemellett úgy érzem személyes kötelességem és társadalmi felelősségem van az ügyben. Elegem van a bujkálásból és az igazság elhallgatásából. Évekig szenvedtem, mert féltem előbújni. Szenvedett a lelkem, szenvedett a mentális egészségem és szenvedtek a kapcsolataim. Ma pedig itt állok veletek, túl a fájdalmon.”

Ellen Page

„Hátborzongató, hogy itt vagyok én, egy színésznő, egy olyan iparágat képviselve amely - legalábbis bizonyos mértékben - mindenkit elvárásokkal szembesít. Nem csak a fiatalokat, hanem mindenkit. Elvárják a szépséget. A jó életet. A sikereket. Olyan elvárásokat amelyek, utálom beismerni, de rám is hatással voltak. Kiforrhatnak elképzelések a fejedben, olyasmik is, amikre korábban nem gondoltál, amelyek megmondják, hogyan viselkedj, hogyan öltözködj és kinek kell lenned. Próbáltam elfojtani, hitelesnek lenni, a szívemre hallgatni, de ez tud nehéz lenni." Beszéde végén pedig boldog Valentin napot kívánt mindenkinek.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook