Robert De Niro dokumentumfilmben beszél apja másságáról

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

Robert De Niromeleg apa

Robert De Niro tudatosan távol tartotta a sajtót a magánéletétől, ám ahogy most bejelentette, hosszú évek hallgatása után megtöri a csendet. Stílszerűen mindezt egy filmmel teszi, az HBO forgatott ugyanis egy dokumentumfilmet a színészóriás életéről.Szülei házassága hároméves korában tönkrement, apja elhagyta a családot. Az okokról eddig azonban nem beszélt.

Most derült ki, hogy De Niro édesapja meleg volt, ezért nem tudott tovább velük élni.

A 70 éves Robert De Niro elmondta, édesapja 1993-as haláláig harcolt Istennel, ugyanis folyamatosan küzdött másságával, nem értette, mi volt Isten célja ezzel.

A férfi - akiről a kétszeres Oscar-díjas színész a nevét kapta - válásuk után is jó barátságban maradt feleségével, és tevékenyen részt vállalt a fia nevelésében is.


Ifjabb és idősebb Robert De Niro

- Előtte akarok ezzel tisztelegni. Meg akartam mutatni a kisebb gyerekeimnek, akik apám halála után születtek, hogy milyen ember volt a nagyapjuk. Ezzel a filmmel mindez sikerülhet - mondta a film bemutatóján a Sundance Fesztiválon a The Hollywood Reporter magazinnak.

A nyáron vetítésre kerülő filmmel igyekszik kicsit enyhíteni apja mellőzöttségén, még így is, hogy a férfi már régen elhunyt.

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook